ΑΕΚ

"Καμία απόφαση για Αραβίδη"

"Καμία απόφαση για Αραβίδη"
Αραβίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την ΑΕΚ δεν προκύπτει όχι μόνο απόφαση, αλλά ούτε καν επαφή με τον Χρήστο Αραβίδη σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Πάει για Πέμπτη (24/11) η οριστική εξέλιξη στο θέμα Τζόλεον Λέσκοτ.

Τις περισσότερες φορές, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες, που ο καπνός δεν συνοδεύεται από φωτιά. Όπως η περίπτωση της φημολογίας περί απόφασης της διοίκησης της ΑΕΚ για μη ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Αραβίδη.

Από την Ένωση όχι απλώς δεν προέκυπτε επιβεβαίωση για μια τέτοια απόφαση, αλλά ούτε καν επαφή με την πλευρά του παίκτη για συζήτηση σχετικά με το μέλλον του. Άλλωστε εκείνο που έλεγαν στελέχη της ΑΕΚ, είναι πως θα ήταν εξαιρετικά παράλογο να υπάρχουν οριστικές αποφάσεις τώρα, για συμβόλαιο που τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δηλαδή σε εννέα μήνες και με μια σχεδόν ολόκληρη ποδοσφαιρική χρονιά να είναι μπροστά. Και αυτό ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Άλλωστε ο Αραβίδης το προσεχές Σάββατο θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Και γενικώς είναι ένας παίκτης που υπολογίζει ο προπονητής. Επομένως θα ήταν τουλάχιστον παράλογο να έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις για το μέλλον του. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είτε ο παίκτης θα μείνει, είτε ως θα γίνει ακόμα και πρόταση για ανανέωση.

Το σίγουρο είναι πως δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση. Ούτε έχει γίνει καν επαφή με την πλευρά του παίκτη. Εξάλλου και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, υπήρχε άγνοια για οποιαδήποτε απόφαση της ΑΕΚ. Όπερ σημαίνει πως το θέμα Αραβίδη κλείνει προς το παρόν, μέχρι να ανοίξει και πάλι όταν θα πέσει στο τραπέζι το θέμα του συμβολαίου του.

Ακόμα 24 ώρες για Λέσκοτ

Όσο αφορά το θέμα του Τζολέον Λέσκοτ, σήμερα (23/11) υπήρξαν ξανά επαφές ανάμεσα στον παίκτη και στην ΑΕΚ, χωρίς πάντως να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Η Ένωση φαίνεται να επιμένει στον δρόμο του διαζυγίου, κάτι όμως που δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί διαπραγματεύσεις. Πάντως είναι πιθανό να υπάρξει αύριο (24/11) οριστικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Αραβίδη βασικό κόντρα στον Πλατανιά
Στα Σπάτα ο Λέσκοτ
Χάσμα με Αραβίδη, οδεύει προς την έξοδο

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ