ΑΕΚ

Καλά μαντάτα για τρεις στην ΑΕΚ

Καλά μαντάτα για τρεις στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ άρχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (10/12, 19:30) με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Ρόναλντ Βάργκας και Χουάν Ντίας αν επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Προφανώς και στα Σπάτα το κλίμα δεν είναι καλό, μετά το νέο στραβό αποτέλεσμα στο ματς με την Κέρκυρα. Τουλάχιστον όμως, ο Ζοσέ Μοράις είδε όχι ένα, αλλά τρία ονόματα ποδοσφαιριστών, να σβήνονται οριστικά από το ιατρικό δελτίο, αλλά και από το απουσιολόγιο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Μανουέλ Ντίας, ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της σημερινής (5/12) προπόνησης. Και έδειξαν πως έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού τους. Πλέον και οι τρεις θα ανεβάσουν στροφές και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες, αν κάποιος εξ αυτών ή όλοι τους, θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Μοράις για το ματς του Σαββάτου (10/12) με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τον Τάσο Μπακασέτα, ακόμα και σήμερα ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης. Ωστόσο εκείνο που βγαίνει από την ΑΕΚ, είναι πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν υποφέρει πλέον από καμία ενόχληση. Όμως επί της ουσίας προφυλάσσεται, διότι είχε φτάσει στα όρια του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών.

Και ακολουθείται μια τακτική ήπιας… προσαρμογής, προκειμένου να μην προκύψει ζημιά. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι ασαφές, πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοστίζει στην ΑΕΚ η αφλογιστία του Αλμέιδα
2084 λεπτά, 2 γκολ: Ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση έως τώρα;
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ