ΑΕΚ

Και αύριο (τελευταία) μέρα είναι...

Και αύριο (τελευταία) μέρα είναι...
INTIME SPORTS

Ούτε σήμερα κατάφερε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ τα απαραίτητα έγγραφα από την εφορία για την απεμπλοκή του λογαριασμού της και την φορολογική ενημερότητα της. Την Τετάρτη η τελευταία ευκαιρία για την αδειοδότησή της.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ούτε σήμερα (3/4) τα δύο βασικά έγγραφα για να αποδεσμευτεί το 50% των λογαριασμών της. Το ένα έγγραφο είναι η φορολογική ενημερότητα ενώ το άλλο αποδεικνύει ότι οι τραπεζικοί της λογαριασμοί παύουν να είναι δεσμευμένοι.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπάθησε από το πρωί πηγαίνοντας σε εφορία και Υπουργείο Οικονομικών να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγραφα ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι προσπάθειές του θα συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης.

Η συγκεκριμένη μέρα είναι η πλέον κρίσιμη. Σε περίπτωση που εξασφαλίσει τα έγγραφα θα δώσει τις εγγυήσεις που χρειάζεται ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας για να δώσει το δάνειο.

Εφόσον το πάρει η ΑΕΚ το δάνειο, αμέσως θα καταβάλει στους λογαριασμούς των πιστωτών της τα οφειλόμενα ώστε μετά να συμπληρώσει τον φάκελο που θα σταλεί στην Ουέφα.

Αν τα καταφέρει έχει ελπίδες να πάρει την αδειοδότηση. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί 1 χρόνο από την Ευρώπη και δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές στην Ελλάδα σε παίκτες άνω των 22 ετών.

Την Τεράρτη λοιπόν είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ καθώς δεν αναμένεται νέα παράταση από την Ουέφα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ