ΑΕΚ

Έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΑΕΚ κατά του Ψωμιάδη!

Έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΑΕΚ κατά του Ψωμιάδη!
Ψωμιάδης Σταύρος INTIME SPORTS

Αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων της ΑΕΚ, κατά του Μάκη Ψωμιάδη και της οικογένειας του. Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα της ΠΑΕ απορρίφθηκε!

Διαβάστε εδώ τα όσα γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου για τις σκέψεις του Ντέμη Νικολαΐδη για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Από αλλού το περίμενε και από αλλού της ήρθε... Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την προηγούμενη Παρασκευή πάλευε για να πάρει το ΟΚ της εφορίας με όλες τις προσπάθειες που γίνονται στην διοίκηση για δάνεια και οικονομικές διευκολύνσεις, να γκρεμίζονται μέσα σε λίγα λεπτά μετά και την αρχική απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημα της ΑΕΚ για δέσμευση της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη.

Πρόκειται για εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έγινε τον Φεβρουαρίο και παρότι η πλευρά της ΑΕΚ πανηγύριζε για δικαίωση(μόνο τα υπομνήματα των δύο πλευρών έπρεπε να κατατεθούν), η απόφαση βγήκε σήμερα και η οποία ήταν αρνητική για την Ένωση.

Φυσικά η συγκεκριμένη απόφαση δεν τελειώνει τα πάντα, καθώς την Τετάρτη (4/4) θα εκδικαστεί το ποινικό δικαστήριο και σε πιθανή δικαίωση της ΑΕΚ να έχουμε ανατροπή του όλου σκηνικού. Το σίγουρο είναι πως με την σημερινή απόφαση, αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ δεν μπορεί να βάλει χέρι στα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των παιδιών του.

Το Sport24.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Χάρη Οικονομόπουλο (ο βασικός νομικός που τρέχει την υπόθεση εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ), αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι κατέστη εφικτή.

Σίγουρα πρόκειται για μια εξέλιξη που αν ισχύει, ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες προσπάθειες γίνονται για την αδειοδότηση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δίνει "μάχη" σε ΕΠΟ και δικαστήρια για την επόμενη μέρα της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ