ΑΕΚ

Η "πρώτη" του Κρισάντους και η ομιλία του Δέλλα

Η "πρώτη" του Κρισάντους και η ομιλία του Δέλλα

Ο Νιγηριανός επιθετικός της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους, πέρασε την πόρτα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και γνώρισε προπονητικό τιμ και συμπαίκτες. Ομιλία Δέλλα στους παίκτες του.

Την πρώτη του γνωριμία με την οικογένεια της ΑΕΚ είχε σήμερα (3/2) ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας του στα Σπάτα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της "Ένωσης", συνομίλησε με τον Τραϊανό Δέλλα και στη συνέχεια γνώρισε το προπονητικό τιμ, αλλά και τους συμπαίκτες τους, ενώ γύρω στις 11:30 αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο.

"Ξεχάστε τον Ολυμπιακό, τώρα έχουμε Χανιά"

Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση, επαναφέροντας τους στην πραγματικότητα και υπενθυμίζοντας τους ότι πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του πρέπει να νικήσει τα Χανιά στο ΟΑΚΑ.

"Αφήστε στην άκρη τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα αυτό το ματς. Έχουμε τα Χανιά την Κυριακή και αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό μας", τόνισε αρχικά ο "Κολοσσός" και συνέχισε για το χθεσινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και λαμβάνοντας υπόψιν το ότι μείναμε με 9 παίκτες είμαι ικανοποιημένος. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και γι αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε ματς ξεχωριστά".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ