ΑΕΚ

Η επιθυμία του Ούγκο Αλμέιδα

Η επιθυμία του Ούγκο Αλμέιδα

Ο Ούγκο Αλμέιδα νιώθει την ΑΕΚ και την Αθήνα σαν το σπίτι του, όμως αναζητά κάτι παραπάνω. ΤοSport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στην Αθήνα ο Ούγκο Αλμέιδα θα κλείσει αύριο (1/8) μόλις δυο εβδομάδες. Έχει ήδη βρει σπίτι στα Νότια Προάστια με θέα τον Αργοσαρωνικό, έχει ήδη βρει παρέες (τους δυο Πορτογάλους συμπαίκτες του) για τις βόλτες του, έχει κάνει ήδη κάνει στοfacebookπάνω από δέκα ευτυχισμένα ποσταρίσματα.

Παραδέχθηκε και… γραπτώς πως ήδη έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Αθήνα και τους ανθρώπους της. Όσο για την ΑΕΚ, την νιώθει πλέον σαν το σπίτι του.

Πρώτος πηγαίνει άλλωστε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και το… καυχιέται και τελευταίος φεύγει και το καμαρώνει. Με λίγα λόγια ο Αλμέιδα είναι πανευτυχής στην ΑΕΚ και την Αθήνα και δεν το κρύβει. Όπως όμως, δεν κρύβει και πως θέλει και κάτι… παραπάνω.

Σ’ αυτό το «κάτι παραπάνω», βάλτε μπάλα, βάλτε χρόνο συμμετοχής στα ματς, βάλτε βοήθεια στην προσπάθεια της ΑΕΚ. Για τον Αλμέιδα δεν ήταν διόλου εύκολο να παρακολουθεί από τον καναπέ του το πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν. Σκεφτείτε άλλωστε πως πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που ζήτησε να παίξει στο δίτερμα, στην πρώτη του προπόνηση, δυο ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπος που δυο μέρες μετά, μπήκε και σε αποστολή για φιλικό ματς και πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ο Αλμέιδα δεν κρατιέται ενόψει της ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν. Έχει φροντίσει σ’ αυτές τις δυο εβδομάδες να δουλέψει πολύ σκληρά. Και μάλιστα έχει ξεφορτωθεί ήδη κάποια από τα περιττά κιλά, που είχε όταν ήρθε. Ενώ σταθερά βάζει και έξτρα πρόγραμμα δουλειάς στις προπονήσεις. Όχι μόνο θέλει σαν τρελός να παίξει στην ρεβάνς, αλλά το δείχνει κιόλας μέσα στο γήπεδο.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος φορ θα προλάβει να κερδίσει όλο εκείνο το χαμένο έδαφος που χρειάζεται, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς της Πέμπτης. Εξάλλου ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο γυμναστής της ΑΕΚ Μιχάλης Μιχαήλ, έχουν πάντα στο μυαλό τους πως χρειάζεται προσεκτική διαχείριση όλη αυτή η προσπάθεια του Αλμέιδα να «τρέξει» και η επιθυμία του να παίξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να μην βγάλει κάποιον τραυματισμό.

Πιθανότητες να καταφέρει ο Πορτογάλος φορ να κερδίσει θέση στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (4/8) με την Σεντ Ετιέν υπάρχουν. Άλλωστε έχει μπροστά ο Πορτογάλος και τέσσερις ακόμα μέρες να δουλέψει. Ωστόσο την οριστική απόφαση ο Κετσπάγια, θα την πάρει την παραμονή του ματς και αφού έχει παρακολουθήσει προσεκτικά την εικόνα του Αλμέιδα στις προπονήσεις. Πάντως ο Πορτογάλος φορ, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει σ’ αυτή την μάχη με την Σεντ Ετιέν. Έστω και για λίγα λεπτά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ