ΑΕΚ

Η ατμόσφαιρα "ηλεκτρισμένη" στην ΑΕΚ

Η ατμόσφαιρα "ηλεκτρισμένη" στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά επί εποχής Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, το κλίμα ήταν τόσο βαρύ και τεταμένο στα Σπάτα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (3/4) δεν έχασε κάποιο ντέρμπι. Ούτε έχασε ματς δηλαδή. Όμως το παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή όχι απλώς δεν εκτόνωσε την συσσωρευμένη από την ήττα στο Αγρίνιο ένταση, άλλα ήρθε να ρίξει μπόλικο νερό σ’ έναν μύλο εσωστρέφειας. Στο ταξίδι της επιστροφής το κλίμα στην αποστολή της ΑΕΚ δεν ήταν απλώς βαρύ. Ήταν μαζί και «ηλεκτρισμένο».

Τόσο ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και οι παίκτες, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν είχαν μόνο απογοήτευση, αλλά και εκνευρισμό. Μάλιστα, ενώ υπό κανονικές συνθήκες το χθεσινό (4/4) ρεπό θα έπρεπε να αποφορτίσει το κλίμα, ενδεχομένως πέτυχε το ακριβώς αντίθετο. Άλλωστε πολλοί παίκτες δεν ένιωθαν καν πως χρειαζόντουσαν το ρεπό, γι αυτό και κάποιοι εξ αυτών πήγαν στα Σπάτα για ξεμούδιασμα.

Σήμερα (5/4) είναι το πρώτο ραντεβού στο προπονητικό κέντρο όλης της ομάδας, μετά το ματς στη Μυτιλήνη. Και το κλίμα δεν πρόκειται να είναι διαφορετικό απ’ αυτό της επιστροφής την Κυριακή το βράδυ. Δηλαδή βαρύ αλλά και «ηλεκτρισμένο». Ο Πογέτ έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Κάποια τα εξέφρασε και δημοσίως μετά το ματς με την Καλλονή, αλλά στα αποδυτήρια δεν είπε τίποτε.

Κάτι που έχει τη σημασία του, αν αναλογιστεί κανείς τα «γκάζια» που τους έβαλε και στην ανάπαυλα και στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό. Είναι άγνωστο αν ο Πογέτ θα επιλέξει να πει κάτι σήμερα στους ποδοσφαιριστές, ή θα περιμένει να αποφορτιστεί και ο ίδιος και το κλίμα.

Από την άλλη μεριά και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να αισθάνονται άβολα, με την διαχείριση που γίνεται από την πλευρά του Πογέτ. Αλλά και από το γεγονός πως τις περισσότερες φορές μετά από στραβό αποτέλεσμα, σηκώνουν το βάρος της ευθύνης. Επομένως είναι άγνωστο πως και αν θα αντιδράσουν, σε περίπτωση που ο Ουρουγουανός τεχνικός ανοίξει συζήτηση σήμερα στα αποδυτήρια.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ