ΑΕΚ

Φως για την ΑΕΚ, από την υπόθεση Ψωμιάδη!

Φως για την ΑΕΚ, από την υπόθεση Ψωμιάδη!
INTIME SPORTS

Νέα θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ στην δικαστική διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα που ανήκουν στην ΠΑΕ, σε λογαριασμό της οικογένειας Ψωμιάδη.

Και ενώ ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένει τις εξελίξεις με τον άγνωστο επενδυτή, μήπως και ξημερώσει νέα μέρα για την αγαπημένη του ομάδα, από αλλού φαίνεται πως θα έρθει το χαμόγελο για τον δικέφαλο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το νομικό τμήμα της ΑΕΚ που χειρίζεται την υπόθεση (με επικεφαλής τον Χάρη Οικονομόπουλο) έχει στα χέρια του αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν πως χρήματα που ανήκαν βάση συμβολαίων στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ήταν στον λογαριασμό της εταιρείας, έχουν μεταφερθεί σε λογαριασμούς στενών συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη.

Τυλίγει η ΑΕΚ τον Μάκη

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ καθώς το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το νομικό επιτελείο όλο αυτό τον καιρό (πάνε 7 χρόνια), είναι πως το δικαστήριο δεν έβρισκε πουθενά στοιχεία που να αποδεικνύουν πως τα χρήματα που βρίσκονται σε λογαριασμούς στενών συγγενικών προσώπων του Μάκη Ψωμιάδη, προέρχονταν από τον ίδιο, ο οποίος σε ότι λογαριασμό είχε στο όνομα του δεν έβρισκες ούτε ευρώ.

Το ίδιο υποστήριξε το δικαστήριο και το καλοκαίρι, απορρίπτοντας το αίτημα για προσωρινή διαταγή, στα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Καβάλας και των λογαριασμών συγγενικών προσώπων και συγκεκριμένα, του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Ψωμιάδη.

Την Τετάρτη (21/12) η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων

Έτσι λοιπόν τα νέα στοιχεία που υπάρχουν στα χέρια του νομικού επιτελείου που λειτουργεί για λογαριασμό της ΠΑΕ, θα κατατεθούν στο δικαστήριο και θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να δεσμευτεί κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία όσων ανθρώπων (βάση στοιχείων) σχετίζονται με τις μετακινήσεις χρημάτων του Ψωμιάδη, από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εδώ πέρα να ξεκαθαρίσουμε, πως ακόμα και να αναγνωρίσει το δικαστήριο τα νέα στοιχεία και να ζητηθεί το χρηματικό ποσό που προκύπτει να επιστρέψει στα ταμεία της ΑΕΚ, δεν σημαίνει ότι θα γίνει την Πέμπτη, ούτε ίσως μέχρι το τέλος του χρόνου. Το χρονικό σημείο, αν όλα πάνε καλά, θα προκύψει από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι διαδικασίες από τις αρμόδιες αρχές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά, το νομικό επιτελείο που εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ίσως να σημάνει και τη νίκη της κιτρινόμαυρης εταιρείας στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της υπόθεσης καθώς ακόμα εκκρεμεί και η έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια.

Για τι ποσό μιλάμε αρχικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό αυτό δεν μπορεί να καθοριστεί, αλλά σίγουρα μιλάμε για πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ που ενδεχομένως να φτάσει και στα 10.

Η πηγή των εσόδων που φέρεται να "έφυγε" από τα ταμεία της ΠΑΕ για διάφορους λογαριασμούς, προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ σε NOVA και Alpha Digital. Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρχουν στοιχεία για επιπλέον παράνομες μεταφορές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ