ΑΕΚ

Φουλάρει για Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ

Φουλάρει για Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει μπει εδώ και πολύ καιρό στην μεταγραφική λίστα της Ένωσης και παραμένει σε υψηλές θέσεις. Στην Ένωση ετοιμάζουν μπάσιμο για τον Ιρανό επιθετικό του Πανιωνίου.

Το Sport24.gr σάς είχε ενημερώσει από το Σάββατο (17/12) τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ και της ΑΕΚ, πώς βλέπουν στην Ένωση την περίπτωσή του και τι ακριβώς προτίθενται να κάνουν, διότι πράγματι είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ τους ανθρώπους της.

Το όνομα του Ιρανού σέντερ φορ της ΑΕΚ παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα και συζητιέται όλο και πιο έντονα στα Σπάτα. Μάλιστα κατά μια εκδοχή, έπεσε στο τραπέζι ακόμα και στο τετ α τετ μεταγραφικού… περιεχομένου, που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, πριν από περίπου μια εβδομάδα. Για τον Ανσαριφάρντ υπάρχουν τρία μεγάλα πλεονεκτήματα και ένα "αγκάθι", που είναι το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, όμως αναμένεται να κινηθούν δυναμικά, αφού θέλουν να τον κάνουν δικό τους και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Ώρα των σπορ" είναι διατεθειμένοι στην ΑΕΚ να τον διεκδικήσουν και να κάνουν γερό μπάσιμο. Είναι παίκτης που έχει το γκολ, είναι γρήγορος και διαθέτει και καλή τεχνική κατάρτιση, επομένως έχει τα χαρακτηριστικά που ζητούν στην "Ένωση".

Ο Ιρανός μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, μπορεί να το κάνει με το ποσό της ρήτρα του (400.000 ευρώ). Οι "κιτρινόμαυροι" δεν δίνουν τόσα χρήματα και αναμένεται να χειριστούν το θέμα όπως αυτό του Τάσου Μπακασέτα, γνωρίζοντας ότι σε λίγες εβδομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να τον κλείσουν για το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο.

Η "Live Sport" τονίζει με τη σειρά της πως η Ένωση δεν πρόκειται να δώσει πάνω από τα μισά χρήματα στον Πανιώνιο, δηλαδή 200.000 ευρώ και η υπόθεση απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, διότι η Ένωση δεν παίζει... μπάλα μόνη της για τον Ανσαριφάρντ, ξέροντας ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα που ζητά ο "Ιστορικός". Πάντως, δεδομένα θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιδιαίτερα μαθήματα και 4-3-3
Αλλάζει ο "χάρτης" της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ παραμένει στο κόλπο για Ανσαριφάρντ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ