ΑΕΚ

Φοβάται κύμα προσφυγών ο Κωστένογλου

Φοβάται κύμα προσφυγών ο Κωστένογλου
Καράμπελας INTIME SPORTS

Ανήσυχος ο Κωστένογλου για κύμα προσφυγών, μετά την εξέλιξη με Μπερνς και τις σκέψεις Καράμπελα για αποχώρηση. Πολύ πιθανό και άλλοι παίκτες να ζητήσουν την ελευθερία τους.

Στο Sport24.gr το γράφαμε εδώ και καιρό, το φωνάζαμε και δυστυχώς οι εξελίξεις στην ομάδα ήρθαν όπως ακριβώς τις φοβόμασταν. Αφού η ΑΕΚ έχασε τον Σάββα Γκέντσογλου για ένα κομμάτι ψωμί, ήρθε η σειρά του Νέιθαν Μπερνς να ζητήσει την ελευθερία του.

Η εξέλιξη με τον Αυστραλό, θορύβησε τον Νίκο Κωστένογλου που δεν ήταν ενήμερος και για την ακρίβεια είχε ζητήσει από την διοίκηση να μην φύγει κανείς άλλος πλην του Σάββα. Η όλη ανησυχία του τεχνικού της ΑΕΚ ήρθε να κορυφωθεί μετά την συζήτηση που είχε με τον Νίκο Καράμπελα, με τον τελευταίο να αποκαλύπτει τις σκέψεις περί αποχώρησης στον προπονητή του.

Ζήτησε ακρόαση από Αδαμίδη

Ο αμυντικός της Ένωσης, τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά προβληματισμένος από το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας και για τον λόγο αυτό άρχισαν οι σκέψεις για το μέλλον του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αφού πρώτα συζήτησε με τον Νίκο Κωστένογλου τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του(υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες) για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, στη συνέχεια ζήτησε ακρόαση από τον πρόεδρο της ομάδας προκειμένου να συζητήσουν την πιθανότητα να μείνει ελεύθερος.

Φοβάται την αποδυνάμωση του ρόστερ ο Κωστέ

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα όσα ακούγονται μέσα στα αποδυτήρια, έχουν τρομάξει τον Νίκο Κωστένογλου, όσον αφορά κύμα προσφυγών και την αποδυνάμωση της ομάδας.

Ο τεχνικό της Ένωσης το τελευταίο διάστημα έκανε τεράστια προσπάθεια να κρατήσει την ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια (όσο μπορούσε) και είχε ως δεδομένο πως δεν θα υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ μέσα στο Γενάρη, αλλά ήλπιζε πως δεν θα υπάρξουν και αποχωρίσεις, τουλάχιστον αυτό ζήτησε από την διοίκηση.

Τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο, οι παίκτες έφτασαν στα άκρα τους και από δω και πέρα, μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό τον δρόμο του Καράμπελα, του Μπερνς και του Γκέντσογλου, να ακολουθήσουν και άλλοι.

Δείγμα της όλης κατάστασης, είναι πως στους πρώτους τρεις που έφυγαν ή σκέφτονται να φύγουν, οι δύο είναι Έλληνες που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αν περιμένει από κάπου πλάτη η εκάστοτε διοίκηση είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξέρουν τι εστί ΑΕΚ. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον δεν είναι υπερβολή να σχολιάσουμε πως ο δικέφαλος αιμορραγεί και ζει μέρα με την μέρα...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ