ΑΕΚ

Παρελθόν ο Μπερνς από ΑΕΚ

Παρελθόν ο Μπερνς από ΑΕΚ

Ο Νέιθαν Μπερνς συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και την Παρασκευή θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αυστραλία

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Νέιθαν Μπερνς. Ο Αυστραλός συζήτησε με την διοίκηση της ΠΑΕ, συμφώνησε σε λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει και οδεύει ξανά προς την Αυστραλία.

Ήρθε σαν ο ...νέος Χάρι Κιούελ και αποχωρεί μάλλον σαν Τέρυ Πατάλης (αν τον θυμάστε από την σεζόν 1988-89)!

Ο Μπερνς μίλησε με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης, τους οποίους και πληροφόρησε ότι θα τους αποχαιρετήσει στα Σπάτα την Παρασκευή.

Η απώλεια για την ΑΕΚ προφανώς δεν είναι σημαντική, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008, προερχόμενος από την Adelaide United, δεν έπεισε ότι μπορούσε να σταδιοδρομήσει με την "κιτρινόμαυρη" ομάδα.

Στην πρώτη χρονιά έπαιξε 5 ματς χωρίς να βάλει γκολ, τη σεζόν 2009-10 πήγε στην Κέρκυρα (31 αγώνες-8 γκολ) δίνοντας "ελπίδες" στην ΑΕΚ ότι επιστρέφοντας θα ήταν καλύτερος απ΄ό,τι τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του. Τζίφος. Πέρσι έπαιξε σε 17 αγώνες με ένα γκολ, ενώ φέτος μετρούσε 8 παρουσίες με ένα γκολ. Αυτό που πέτυχε στη νίκη της "Ένωσης" στην Αυστρία επί της Στουρμ Γκρατς.

Τότε ο Μπερνς είχε κάνει το 0-2. Προφανώς και λόγω της κατάστασης που υπάρχει στην ΑΕΚ, η αποχώρησή του βοηθάει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ