ΑΕΚ

Φιλικό, προβλήματα και Τσιρίλο

Φιλικό, προβλήματα και Τσιρίλο
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό την Κυριακή, προβλήματα για Ράμα, Αργυρίου και Τσεβά, βόλτα Τσιρίλο στα Σπάτα

Την Κυριακή (04/8) η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο φιλικό της στα Σπάτα με τη Ν. Ιωνία με κλειστές πόρτες για κόσμο και ΜΜΕ.

Ανακοινώθηκε από την Ένωση το πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου με τους παίκτες να απολαμβάνουν ρεπό το απόγεμα του Σαββάτου (03/8) ώστε να είναι ξεκούραστοι για το πρώτο φιλικό που θα δώσουν την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή: 07.30 Γκολφ, 18.30 Σπάτα.

Σάββατο: 07.30 Γκολφ.

Κυριακή: 19.00 (φιλικός αγώνας με Ν. Ιωνία στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων, κεκλεισμένων των θυρών για φιλάθλους και Τύπο).

Προβλήματα για τρεις

Μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής (01/8) προπόνησης οι Αργυρίου και Τσεβάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για προληπτικούς λόγους κυρίως ενώ συνεχίστηκε η θεραπεία για τον Ράμα.

Πέρασε από Σπάτα ο Τσιρίλο

Την ευκαιρία βρήκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσιρίλο να βρεθεί στα Σπάτα για να δει από κοντά την προπόνηση των κιτρινόμαυρων.

Ο Ιταλός αμυντικός βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και γι’ αυτό θέλησε να περάσει από το προπονητήριο των Σπάτων αποδεικνύοντας το μότο πως οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται.Μπορεί να είχε πάρει τα μέτρα του ώστε να μην γίνει αντιληπτός αλλά με το που εμφανίστηκε στα Σπάτα αρκετοί τον αναγνώρισαν.

Ο Τσιρίλο αποτελεί περίπτωση που πάντα ενδιέφερε το Δέλλα και τους συνεργάτες του όπως σας έχει ενημερώσει το ΑΕΚ1924.gr όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας καθώς η εμπειρία του για το επίπεδο της ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι υπεραρκετή.

Ωστόσο το θέμα του πάγωσε λόγω του ότι στην Ένωση αναζητούν κάτι καλύτερο αλλά διόλου απίθανο θα είναι να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και να φορέσει ξανά ο Ιταλός τα κιτρινόμαυρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ