ΑΕΚ

Ευκαιρία για αλλαγές

Ευκαιρία για αλλαγές
INTIME SPORTS

Το ρεπό της ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον Τραϊανό Δέλλα να δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα και πρόσωπα για το αρχικό σχήμα της ομάδας του, δεδομένης της απουσίας των Μάνταλου και Μπακάκη στο επόμενο ματς.

Η χθεσινή ημέρα έφερε στην Ένωση ένα πολύ καλό νέο, το οποίο όμως την κάνει να στερηθεί δύο από τους καλύτερούς της ποδοσφαιριστές για τον επόμενο αγώνα. Συγκεκριμένα, μετά τον Μάνταλο στην Εθνική ομάδα κλήθηκε και ο Μπακάκης, με τους δύο παίκτες να απουσιάζουν από το ματς κόντρα στην Παναχαϊκή.

Το ρεπό του Δικεφάλου αυτή την εβδομάδα, σε συνδυασμό με αυτήν την εξέλιξη, έκανε τον Δέλλα να ξεκινήσει τις δοκιμές, ώστε σιγά σιγά να "στρώσει" την ομάδα του.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν καταφέρνει να σκοράρει εύκολα, καθώς και το δυναμικό come back του Μπρέσεβιτς, έδωσαν την ευκαιρία στον Κολοσσό να δουλέψει με δύο επιθετικούς, δοκιμάζοντας στην ίδια 11άδα τον Κροάτη μαζί με τον Μπρέσεβιτς.

Παράλληλα, αλλαγές θα γίνουν και στην άμυνα, καθώς μένει άδεια το δεξί άκρο, με τους Λαμπρόπουλο και Γεωργέα να θέτουν υποψηφιότητα, ώστε να το καλύψουν.

Ο Δέλλας, λοιπόν, θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να δουλέψει με νέα πρόσωπα και νέα συστήματα, ώστε να βρει τον ιδανικό συνδυασμό για τον ερχόμενο αγώνα, κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας.

Θετικό στοιχείο, το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα, μέσα στην οποία άπαντες στα Σπάτα θα πρέπει να δουλέψουν και να προπονηθούν σκληρά, ώστε ο "Κολοσσός" να δει όλα όσα θέλει και να αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ