ΑΕΚ

Έτοιμος και ο Λεονάρντο!

Έτοιμος και ο Λεονάρντο!
Λεονάρντο, Κωστένογλου INTIME SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σκέφτεται την αποχώρηση του από την ΑΕΚ. Θα ζητήσει άμεσα ακρόαση από τον Αδαμίδη. Ενοχλημένος και από αντιδράσεις συμπαικτών του.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ντόμινο αποχωρήσεων από την ΑΕΚ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με Γκέντσογλου και Μπερνς. Νωρίς το πρωί σας ενημερώσαμε για τις σκέψεις του Καράμπελα για αποχώρηση, αλλά και για ότι ακολουθήσει μέχρι το τέλος Γενάρη.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το πράγμα χειροτερεύει συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Λεονάρντο σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ και σύντομα αναμένεται να ζητήσει ακρόαση από τον Αδαμίδη. Ίσως και μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Οι βασικοί λόγοι του Λεό

Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ, πριν από το ματς με την Ξάνθη είχε εκφράσει την αγανάκτηση του με τα όσα άκουσαν οι ποδοσφαιριστές από τον Σταύρο Αδαμίδη για τα οφειλόμενα και τα περί υπομονής.

Μετά το ματς με την Ξάνθη, που βραβεύτηκε και MVP, εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια του για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: "Εγω προσωπικά δεν μπορώ άλλο", δήλωσε αληθινά στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια θέλησε να θολώσει λίγο τα νερά, τονίζοντας πως κάτι πρέπει να γίνει και πως οι παίκτες θα συγκεντρωθούν για το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τι κρύβεται όμως πίσω από το "δεν μπορώ άλλο"; Ο Λεονάρντο είναι αγανακτισμένος καθώς δυσκολεύεται να φανεί συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς μια τράπεζα και συγκεκριμένα στις μεγάλες δόσεις ενός στεγαστικού δανείου. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που έχει βάλει τον νεαρό ποδοσφαιριστή σε σκέψεις αποχώρησης.

Από εκεί και πέρα, τον ενόχλησαν κάποιες αντιδράσεις συμπαικτών του, όταν ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση και δεν πήραν το μέρος του, τουναντίον ένιωσε οτι τον εκθέτουν με την συμπεριφορά τους.

Θέλει να μείνει Ελλάδα

Οι πρώτες σκέψεις του Λεό είναι να παραμείνει στην χώρα μας, αυτός είναι ο στόχος του και δεν σκέφτεται το εξωτερικό. Για να γίνει κάτι τέτοιο, δεδομένων των οικονομικών συνθηκών στις περισσότερες ομάδες της Superleague, δύο πράγματα ισχύουν.

Πρώτον... Θα βολευτεί σε κάποια κατάσταση ομάδας που δεν θα βρει τα ίδια χρήματα με αυτά της ΑΕΚ, αλλά θα ξέρει τουλάχιστον πως θα πληρώνεται στην ώρα του.

Δεύτερον... Έχει βρει από κάποια ομάδα το συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ (350 χιλιάδες έως το 2013).

Ο Λεονάρντο περιμένει πρώτα να δίνει τις όποιες εξελίξεις με τον Καράμπελα και πιθανών με άλλους του συμπαίκτες και στη συνέχεια θα κάνει πράξη της όποιες αποφάσεις πάρει. Το σίγουρο είναι πως ότι είναι να γίνει, θα είναι μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Εργοτελή και πιθανότατα μετά και την συνέντευξη του Σταύρου Αδαμίδη. Το ιδανικό πάντως για τον ίδιο θα ήταν η παραμονή του στην ΑΕΚ, με λυμένα τα οικονομικά προβλήματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ