ΑΕΚ

Έσπασε το δάχτυλό του ο Φαγέ

Έσπασε το δάχτυλό του ο Φαγέ
INTIME SPORTS

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις σε ένα από τα δάχτυλα του χεριού του μετά τον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς και τελικά πρόκειται για σπάσιμο. Με ίωση στη Λάρισα ο Ντακόλ

Ο Φαγέ, είχε ενοχλήσεις σε ένα από τα δάχτυλα του χεριού του μετά τον αγώνα κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς και τελικά πρόκειται για σπάσιμο. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, τραυματίστηκε στο χέρι στο φιλικό με τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο και κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Η διάγνωση του ιατρικού τιμ αναφέρει ότι πρόκειται για σπάσιμο, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει στο να αγωνιστεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας για το φιλικό κόντρα στην Λάρισα.

Με ίωση στη Λάρισα ο Ντακόλ

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ, με τον Ντακόλ να ταλαιπωρείται από ίωση και να ταξιδεύει κανονικά στην Λάρισα.

Ο Άρης Σοϊλέδης προπονήθηκε και σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και συγκεκριμένα με τους παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Λάρισα, καθώς οι εντός αποστολής πραγματοποίησαν διαφορετικό πρόγραμμα εκ γύμνασης.

Ατομικό ακολούθησε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Σχετικά με τον Άλεξ Ντακόλ ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο θα ταξιδέψει κανονικά στην Λάρισα και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή το αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Η προπόνηση της Τετάρτης για τους εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές είναι προγραμματισμένη για τις 09.00 το πρωί στα Σπάτα.

Στη Ρωσία ο Μπάγεβιτς

Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι μέλος της επιτροπής τεχνικής και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου και συμμετέχει στην σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Η εν λόγω επιτροπή ασχολείται με τις διαδικασίες πιστοποίησης των προπονητών, καθώς και με θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, το παρών θα δώσει και στο συνέδριο τεχνικής ανάλυσης του Μουντιάλ, το οποίο πραγματοποιείται στη Ρωσία και συμμετέχουν σε αυτό οι ομοσπονδιακοί προπονητές και οι τεχνικοί διευθυντές των Εθνικών ομάδων, οι οποίες βρέθηκαν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Παρά το γεμάτο του πρόγραμα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σήμερα το βράδυ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ