ΑΕΚ

Έρτσος: "Εγώ θα κατέβω στις εκλογές της ΑΕΚ"

Έρτσος: "Εγώ θα κατέβω στις εκλογές της ΑΕΚ"

Ο Γεράσιμος Έρτσος συνεχίζει να θέλει να ηγηθεί και αυτός του δικού του ψηφοδελτίου στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με το δικό του σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Παρότι βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στηριζόμενος μάλιστα από τους Παππά και Χατζηιωάννου, για την ανέγερση γηπέδου και συμμετοχή στην ΠΑΕ, ο κατασκευαστής Γεράσιμος Έρτσος δεν κάνει πίσω και συνεχίζει να δηλώνει πως θα κατέβει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.

"Δεν επανακάμπτω για να κάνω τον παράγοντα της ΑΕΚ, με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η κατασκευή γηπέδου", δηλώνει ο κ. Έρτσος

Τώρα με το παρελθόν να έχει πονέσει την ΑΕΚ σε μια τέτοια αντίστοιχη περίπτωση (όταν ο Μελισσανίδης κατέβηκε στις εκλογές αλλά τελικά ψήφισαν όλοι Ζούπα) και με τους ισχυρούς επιχειρηματίες που μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για τον σύλλογο, είναι άγνωστο ποιος θα στηρίξει - ψηφίσει τον κ. Έρτσο.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

« Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Έρτσου, το κόστος του γηπέδου θα ανέλθει συνολικά στα 45 εκατ. ευρώ, ενώ για τη χρηματοδότησή του στηρίζεται στη μικτή συμμετοχή από τράπεζες, εγγυήσεις του Δημοσίου, την ΠΑΕ ΑΕΚ και συμμετοχή του εργολάβου. Πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να εξασφαλίσει στεγαστικό δάνειο ύψους 30 εκατ. ευρώ, που θα εξυπηρετήσει σε διάστημα 30 ετών.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει έρθει σε συμφωνία με ξένο χρηματοπιστωτικό οίκο, με τον οποίο θα προχωρήσουν οι διαδικασίες σύναψης του δανείου, εφ' όσον ο ίδιος αποκτήσει θεσμικό ρόλο στον Ερασιτέχνη».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ