ΑΕΚ

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Σόουζα

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Σόουζα

Η μεγαλύτερη βραζιλιάνικη εφημερίδα, Globoesporte, επιβεβαίωσε το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σάντα Καταρίνα και το ενδιαφέρον για τον Ροντρίγκο Σόουζα.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ταξίδεψε στη Σάντα Καταρίνα για να παρακολουθήσει τους Λούκα και Ροντρίγκο Σόουζα της Κρισιούμα, κάνοντας μία διερευνητική επαφή για το δεύτερο με τους ανθρώπους της Κρουζέιρο, στην οποία ανήκει, σύμφωνα με την Globoesporte, που επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Όπως αναφέρει η "Globoesporte", "ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρέθηκε στο "Εριμπέρτο Ούλσε" για να παρακολουθήσει τους Λούκα και Ροντρίγκο Σόουζα, με τον πρώτο να μη συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο Σόουζα, ο Βραζιλιάνος χαφ, άρεσε στον Μιλοβάνοβιτς και είχε συνομιλίες με την Κρουζέιρο, στην οποία ανήκει για την απόκτησή του".

Τέλος το δημοσίευμα της Globoesporte, ξεκαθάρισε ότι η Κρουζέιρο δεν έχει λάβει καμία πρόταση ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από την Τζένοα και την Ουντινέζε που έχουν δείξει ενδιαφέρον για άλλους (πλην των Λούκα και Σόουζα) ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Σάντα Καταρίνα.

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Σόουζα

Θετικός για Πιμπάο

Σύμφωνα με Βραζιλιάνους ρεπόρτερ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ασχολήθηκε και με την περίπτωση του Ροντρίγκο Πιμπάο της Αμέρικα Νατάλ.

Όπως μετέφερε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στους Βραζιλιάνους ρεπόρτερ, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο εκφράστηκε θετική διάθεση για διαπραγμάτευση, εφόσον η περίπτωση προχωρήσει.\

Την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Πιμπάο, Μάρσιο Μπιτενκούρτ, μιλώντας στην Globoesporte, τόνισε ότι δεν τον έχει πλησιάσει κανέναν από ελληνικής πλευράς για τον πελάτη του.

"Δεν με έχει πλησιάσει κανείς από Ελλάδα. Δεν συναντήθηκα με κανέναν. Έχουμε προτάσεις μόνο από Η.Α.Ε και την Ασία, αλλά θα περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ