ΑΕΚ

Ρώτησε για Ροντρίγκο Σόουζα

Ρώτησε για Ροντρίγκο Σόουζα

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρέθηκε στη Σάντα Καταρίνα και τσέκαρε δύο ποδοσφαιριστές της Κρισιούμα. Για ποιον έδειξε ενδιαφέρον και με ποιους συναντήθηκε.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, βρέθηκε στη Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας και παρακολούθησε δύο ποδοσφαιριστές της Κρισιούμα, για έναν εκ των οποίων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν ρεπόρτερ της βραζιλιάνικης ομάδας στο Sport24.gr.

Το Sport24.gr μίλησε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Κρισιούμα και οι οποίοι επιβεβαίωσαν την παρουσία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σάντα Καταρίνα για να δει τους Λούκα και Ροντρίγκο Σόουζα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στην πρωταθλήτρια Κρουζέιρο και αγωνίζονται ως δανεικοί στην Κρισιούμα.

Η ομάδα από τη Σάντα Καταρίνα (Κρισιούμα) υποβιβάστηκε μαθηματικά με αποτέλεσμα να επικρατεί σκηνικό διάλυσης και αρκετοί ποδοσφαιριστές της να αφήνονται ελεύθεροι ή να επιστρέφουν στις ομάδες από τις οποίες δόθηκαν δανεικοί.

Λούκα και Ροντρίγκο Σόουζα ανήκουν στην πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, οπότε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση θα πρέπει να γίνει με αυτήν, αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι ρεπόρτερ στο Sport24.gr.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές εκ Βραζιλίας, αναφέρουν ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ροντρίγκο Σόουζα και ανθρώπους της Κρουζέιρο, κάνοντας μία διερευνητική επαφή για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, μία επαφή που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Σόουζα διανύει το 27ο έτος της ηλικίας του, έχει ύψος 1.86. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, έχει αγωνιστεί σε 24 ματς, σκοράροντας τρεις φορές, ενώ έχει δεχθεί και 11 κίτρινες κάρτες. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντούκε ντε Κασίας, ενώ σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο πρωτάθλημα Βιετνάμ. Εκεί κάθισε ένα χρόνο και στην επιστροφή του στη Βραζιλία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σαμπάιο Κορέα.

Μετά τους δανεισμούς σε Μαδουρέιρα και Νόβα Ικγουασού, το 2013 μετεγράφη στην Μπόα Εσπορτε, ενώ από τις αρχές του τρέχοντος έτους, τον απέκτησε η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, δίνοντάς τον δανεικό στην Κρισιούμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ