ΑΕΚ

Πλήγμα με τον Κορδέρο στην ΑΕΚ

Πλήγμα με τον Κορδέρο στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Κορδέρο υπέστη βαριά θλάση στον τετρακέφαλο στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής και την Κυριακή θα επιστρέψει στην Αθήνα. (VIDEO)

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει ούτε την ΑΕΚ, αλλά ούτε τον Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε και αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας Άλκη Καλιακμάνη, είναι πως ο Κορδέρο έχει υποστεί βαριά θλάση στον τετρακέφαλο.

Ο Ισπανός μέσος μάλιστα θα επιστρέψει την Κυριακή την Αθήνα, προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να γίνει μια ασφαλή εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του.

Πάντως ο τραυματισμός του Κορδέρο σήμανε ένα μικρό συναγερμό στην ΑΕΚ. Μόλις ο Ισπανός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση, ο πρώτος που έσπευσε κοντά του ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μίλησε με τον γιατρό και στη συνέχεια με τον ίδιο τον Ισπανό μέσο.

Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ όση ώρα μιλούσε με τον Κορδέρο, τον χάιδευε στοργικά στο κεφάλι. Στη συνέχεια δίπλα στον Κορδέρο έσπευσαν και ο Άρθο με τον Βάργκας, προκειμένου να μάθουν τι είχε συμβεί.

Μέρα με την ημέρα η εκτίμηση για Βάργκας

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά με πολλή μπάλα, έκανε και στην απογευματινή προπόνηση ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός υποφέρει από ένα σύνδρομο καταπόνησης στο αριστερό πόδι. Και χρειάζεται να παίρνει σταδιακά προπονητικά φορτία. Με διαστήματα αποφόρτισης, όπως τώρα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως καθημερινά θα εκτιμάται η κατάσταση του και θα κρίνεται πότε θα μπορεί να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Όλα καλά με Άρθο

Ο Θέσαρ Άρθο πέρασε μια μικρή περιπέτεια, αλλά όλα δείχνουν πως την ξεπερνάει. Μετά από έγκριση και των γιατρών που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο του Πόζναν, ο Ισπανός αμυντικός μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Και είτε αύριο (1/8), είτε από Δευτέρα (3/8) μετά το φιλικό της Κυριακής (2/8) με την Ανόρθωση, ο Άρθο θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ