ΑΕΚ

Ελέω Ντρογκμπά, η ΑΕΚ διεκδικεί από 5 έως 17 εκ!

Ελέω Ντρογκμπά, η ΑΕΚ διεκδικεί από 5 έως 17 εκ!
ΑΕΚ, ΟΑΚΑ, σεντόνι, πανηγυρική, Τσάμπιονς Λιγκ, Champions League, κόσμος INTIME SPORTS

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από... τον Ντρογκμπά, έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ, στον σημερινό "τελικό" με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί από 5 έως 17εκ ευρώ τουλάχιστον!

Όπως λέει και το τραγούδι: " Έχει κέφια ο Ντρογκμπά και κάνει βόλτες ο φοσμπά". Όχι δεν ήρθε η ώρα για να... πανηγυρίσουν σε τέτοιο βαθμό στα Σπάτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έχει μια τεράστια ευκαιρία να πάρει οικονομική ανάσα που θα λύσει τα χέρια της νέας διοίκησης στον μέγιστο βαθμό.

Με την εύστοχη εκτέλεση στο τελευταίο πέναλτι από τον Ντρογκμπά, η Τσέλσι πήρε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πέταξε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ (της επόμενης περιόδου) την Τότεναμ, πήραν οι Μπλε το εισιτήριο για του χρόνου και επίσης έβαλαν την ΑΕΚ στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον γ' προκριματικό γύρο.

Τελικός... σωτηρίας το ματς με τους πράσινους

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω με απλά λόγια; Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό σήμερα το βράδυ, προκειμένου να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι θα μπει στην κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου στους ισχυρούς και στις 31 Ιουλίου (πρώτο ματς), 7 Αυγούστου (δεύτερο) θα βρει μπροστά της ομάδες όπως η Βασλούι και η Οντένσε.

Με μια βατή κλήρωση η Ένωση θα έχει αρκετές πιθανότητες, εύκολα ή δύσκολα, να περάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί (ως αδύναμη) θα παίξει απέναντι σε κάποια δυνατή ομάδα για το όνειρο των ομίλων!

Και αν φαντάζει τρελό να μπορέσει η ΑΕΚ να ξεπεράσει τον δυνατό της αντίπαλο για να προκριθεί στους ομίλους, ο πιθανός αποκλεισμός δεν θα την στενοχωρήσει ιδιαίτερα καθώς θα μπει αυτόματα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε εδώ την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό

Η μετάφραση σε αριθμούς

Η πρόκριση της ΑΕΚ από τον γ’ προκριματικό γύρο στα πλέι οφ, θα δώσει την ευκαιρία στον δικέφαλο να δώσει δύο δύσκολα ματς για μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά τα δύο ματς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα φέρουν στα ταμεία της ΑΕΚ περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, εάν η ΑΕΚ κάνει το θαύμα και προκριθεί ως αδύναμη που θα είναι, θα βάλει στα ταμεία της περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ. Εάν αποκλειστεί τον Αύγουστο, τότε η απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα φέρει στα ταμεία επιπλέον 3 εκατ. ευρώ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να είναι ρυθμιστής για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για την ΑΕΚ καθώς θα μπορέσει να διεκδικήσει από 5 εκ. έως 17 εκ τουλάχιστον!

Μιλάμε για χρήματα που στην χειρότερη περίπτωση (5εκ), θα λύσουν τα χέρια της νέας διοίκησης και θα μπορέσουν να ξεκολλήσουν την ΑΕΚ από τον πάτο του βαρελιού. Στην πιο... αισιόδοξη περίπτωση; Θα μιλάμε για τη νέα χρυσή εποχή!

Διαβάστε εδώ για την υπόθεση παραμονής του Φαμπιάν Βάργκας στην ΑΕΚ και τις κινήσεις της διοίκησης με την ολοκλήρωση των πλέι οφ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ