ΑΕΚ

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας στην ΑΕΚ ο Βινίσιους

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Βινίσιους EUROKINISSI SPORTS

Ο Βινίσιους Φρέιτας "κόπηκε" από τη λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League. Εκτός έμειναν και οι Λαμπρόπουλος - Μπάρκας, που είναι τραυματίες, μέσα Γιόχανσον - Τσιγκρίνσκι. (PHOTO).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστή τη λίστα για τους ομίλους του Europa League, όπου θα συμμετάσχει (υπενθυμίζεται ότι θα τεθεί αντιμέτωπη με Μίλαν, Αούστρια Βιέννης και Ριέκα). Τα δύο τελευταία χρονικά αποκτήματα, οι Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτης Κονέ, συμπεριλήφθησαν ασφαλώς σε αυτή.

Εκτός έμειναν οι Βασίλης Μπάρκας και Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι οποίοι είναι τραυματίες και θέλουν χρόνο να επανέλθουν. Ο Μανόλο Χιμένεθ "έκοψε" τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Βινίσιους Φρέιτας, όμως συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Γιόχανσον, παρότι είχαν αναπτυχθεί φήμες ότι θα μείνει εκτός επειδή δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του.

Τραυματίες είναι αυτή τη στιγμή και οι Τσιγκρίνσκι - Γιακουμάκης, αλλά είναι μέσα στη λίστα που ανακοινώθηκε. Οι επιλογές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης *

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος *

ΜΕΣΟΙ

Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Μπάμπης *, Βλαχομήτρος *, Γιούσης *

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Αντωνίου *

Με * είναι οι παίκτες της Λίστας Β'.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ