ΑΕΚ

Έκανε προσφυγή ο Λεονάρντο

Έκανε προσφυγή ο Λεονάρντο
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο είχε δηλώσει πως δεν αντέχει την κατάσταση στην ΑΕΚ και όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Βραζιλιάνος κατέθεσε προσφυγή και μένει ελεύθερος. Φήμες για Ολυμπιακό. Προσφυγή και ο Καράμπελας

Η κατάσταση στην ΑΕΚ γίνεται χειρότερη ημέρα με την ημέρα καθώς οι ποδοσφαιριστές αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα με τους Μπερνς, Γκέντσογλου να αποχωρούν από τον Δικέφαλο.

Στη λίστα που όλο και μεγαλώνει προστέθηκαν τα ονόματα του Λεονάρντο και του Καράμπελα, οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή την Δευτέρα το μεσημέρι.


Ο Βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ, πριν από το ματς με την Ξάνθη είχε εκφράσει την αγανάκτηση του με τα όσα άκουσαν οι ποδοσφαιριστές από τον Σταύρο Αδαμίδη για τα οφειλόμενα και τα περί υπομονής.

Μετά το ματς με την Ξάνθη, που βραβεύτηκε και MVP, εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια του για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: "Εγω προσωπικά δεν μπορώ άλλο", δήλωσε αληθινά στους δημοσιογράφους.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr την Παρασκευή ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν έτοιμος να ακολουθήσει τον δρόμο των συμπαικτών του και να φύγει από την ΑΕΚ.

Στα Σπάτα και μετά... Πειραιά

Αυτή τη στιγμή, ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στα Σπάτα μαζί με τον εκπρόσωπό του, Γιάννη Καινούργιο, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr μάλιστα αναφέρουν, πως ο επόμενος προορισμός του Λεονάρντο θα είναι ο Πειραιάς και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός.

Προσφυγή και ο Καράμπελας

Η μία είδηση διαδέχεται την άλλη στην ΑΕΚ με τον Νίκο Καράμπελα να καταθέτει προσφυγή για 433.000 ευρώ αφού μετά τη συνάντηση με τον Αδαμίδη δεν βρέθηκε λύση. Ο παίκτης ζήτησε την ελευθέρας με τον πρόεδρο της Ένωσης να του ζητάει προτάσεις ώστε να τον αφήσει να φύγει. Η διαφωνία είχε ως αποτέλεσμα την προσφυγή του παίκτη λίγο αργότερα και η κατάσταση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο χειροτερεύει συνεχώς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ