ΑΕΚ

"Είμαι Ελβετία, τα λέμε από Πέμπτη"

"Είμαι Ελβετία, τα λέμε από Πέμπτη"
Ξενιάδης

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι πια σχεδόν βέβαιοι ότι η περίπτωση Ξενιάδη δεν είναι αυτή που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Τι είπε ο υποψήφιος επενδυτής στον Αδαμίδη.

Η ώρα που θα πρέπει ο Βασίλης Ξενιάδης να βάλει τα πρώτα 2.500.000 ευρώ για να αρχίσει η διαδικασία για να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ πλησιάζει, ο ίδιος όμως βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους όπως ισχυρίστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τηλεφώνησε στον Ξενιάδη ώστε να προχωρήσουν σε συνάντηση οι δικηγόροι των δύο πλευρών και να προχωρήσει το θέμα.

Ο Βασίλης Ξενιάδης όμως του απάντησε ότι βρίσκεται στην Ελβετία για επαγγελματικούς λόγους και πώς θα τα πούνε από... αύριο-μεθαύριο.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι είναι σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του για να βρεθεί η φόρμουλα που θα οδηγήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ στα χέρια του.

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σχεδόν καταλήξει ότι όλη αυτή η περίπτωση πρόκειται για φούσκα. Όπως μάλιστα αποκάλυψε χθες το Sport24.gr, ο Βασίλης Ξενιάδης δεν δηλώνει εισοδήματα εδώ και 7 χρόνια.

Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό παράθυρο, περιμένοντας να δουν τί θα κάνει ο υποψήφιος επενδυτής την κρίσιμη ώρα που θα πρέπει να βάλει τα λεφτά.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες φήμες οι δύο πλευρές ενδέχεται να συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, παρευρισκομένων και των νομικών επιτελείων τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε κάποιο προσύμφωνο με δεσμευτικούς όρους εκατέροθεν. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν οι "κιτρινόμαυροι" να εξασφαλιστούν ώστε να μην χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ