ΑΕΚ

Με Δέλλα στην αποστολή

Με Δέλλα στην αποστολή
Δέλλας, Μπέλεκ, Μανωλάς INTIME SPORTS

Με τις απουσίες Λύμπε-Καράμπελα και τον Δέλλα να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Ευχάριστα τα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα.

Εκτός αποστολής και προπόνησης έμειναν οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος και Καράμπελας (οι οποίοι αντιμετωπίζουν και ίωση αναπνευστικού συστήματος), ενώ τιμωρία θα εκτίσουν και οι Μανωλάς, Αραμπατζής για τον ίδιο λόγο.

Εκτός προπόνησης έμειναν και οι Γκέντσογλου (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε φυσιοθεραπεία), και ο Εγγλέζου (πρόγραμμα στο γυμναστήριο). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ