ΑΕΚ

Θεωρούν αφερέγγυο τον Ξενιάδη στην ΠΑΕ

Θεωρούν αφερέγγυο τον Ξενιάδη στην ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Δεύτερη μέρα της κρίσιμης βδομάδας και ακόμα δεν έχει γίνει η συνάντηση των νομικών του Ξενιάδη και της ΠΑΕ. Δυσπιστία στην διοίκηση της ΑΕΚ. Τι απαντά ο επίδοξος επενδυτής.

Καμία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει σχετικά με το ραντεβού ανάμεσα στους δικηγόρους της ΑΕΚ και του Ξενιάδη, προκειμένου να προχωρήσει η προσπάθεια απόκτησης του πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ από τον Έλληνα επιχειρηματία.

Από το πρώτο ραντεβού και μετά, η διοίκηση της ομάδας μπορεί να συναντήθηκε ως όφειλε με τον Βασίλη Ξενιάδη, αλλά μέχρι και σήμερα το νομικό επιτελείο της κιτρινόμαυρης "εταιρείας" έχει κάνει φύλλο και φτερό τον επίδοξο επενδυτή, ως όφειλε και πάλι, με τα αποτελέσματα να μην πείθουν για την οικονομική ισχύ και φερεγγυότητα του.

Θεωρούν αδύνατη την έγκριση της ΕΕΑ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν συλλέξει στην ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και του θέματος που αποκάλυψε χθες το Sport24.gr και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου με τα μηδενικά εισοδήματα τα τελευταία επτά χρόνια, αξιωματούχοι της διοίκησης θεωρούν αδύνατο να υπάρξει έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και το μόνο που περιμένουν είναι οι αποδείξεις για την προέλευση των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΠΑΕ φτιάχνει φάκελο με στοιχεία που αποδεικνύουν επιχειρησιακή δράση του Βασίλη Ξενιάδη, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν χαρακτηρίζεται από καθαρότητα και νομιμότητα. Μάλιστα η έρευνα φτάνει μέχρι και παλαιότερες δικαστικές υποθέσεις στις οποίες φέρεται ότι εμπλέκεται ο εν λόγω επιχειρηματίας.


Η απάντηση Ξενιάδη στα όσα διαρρέουν


Στα όσα του καταλογίζουν και όσα διαρρέονται από την πλευρά της ΠΑΕ, ο Βασίλης Ξενιάδης έδωσε την δική του απάντηση στην εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, για το θέμα με τις μηδενικές δηλώσεις ο κ. Ξενιάδης παραδέχθηκε ότι ισχύει αλλά το δικαολόγησε: " αυτό είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που ο επιχειρηματικός όμιλός μου εδράζεται στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται εκεί. Τα χρήματα όμως υπάρχουν και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί".

Σχετικά με την δυσπιστία της ΠΑΕ, υποστήριξε πως: " όταν έρθουν όλα στο φως, θα αλλάξουν άποψη πολλοί άνθρωποι για μένα και την οικονομική μου δυνατότητα. Εγώ ότι πρέπει να κάνω θα το κάνω, θα προχωρήσω σύμφωνα με το σχέδιο που υπάρχει, με σκοπό να πάρω το 51% και να βοηθήσω την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο".

Τέλος, υποστήριξε πως αυτός θα κρίνει πότε θα γίνει το ραντεβού, τι στιγμή που σε προηγούμενες δηλώσεις του άφηνε να εννοηθεί ότι θα τελείωνε σήμερα.

"Εγώ είμαι αυτός που θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους πως πότε είναι το ραντεβού. Αφού πρώτα συμβουλευτώ το νομικό επιτελείο μου για πότε και πως πρέπει να ενεργήσουμε, θα τηλεφωνήσω στον Αδαμίδη και θα του ορίσω το ραντεβού στο οποίο θα επικυρώσουμε τη συμφωνία. Από εκεί και πέρα για να μπουν τα χρήματα θα πρέπει να λάβουμε τη σχετική έγκριση από την ΕΕΑ αφού αυτός είναι ένας αναγκαίος όρος όπως τον έχει ορίσει η ΠΑΕ και οφείλω να τον σεβαστώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ