ΑΕΚ

"Έδεσε" τον Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ

"Έδεσε" τον Βασιλαντωνόπουλο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ανανέωσε πρόωρα μέχρι το 2020 το συμβόλαιο του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος επιστρέφει από το δανεισμό στη Λαμία και θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Άλλες υποθέσεις συμβολαίων που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι έδειχναν να είναι σε προτεραιότητα στην ατζέντα των ανθρώπων της ΑΕΚ και τελικά άλλη άνοιξε. Η Ένωση "έδεσε" την Τετάρτη (30/5) τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, μέχρι και το 2020.

Το συμβόλαιο του 26χρονου δεξιού μπακ - χαφ, έληγε το 2019. Και αυτή η κίνηση, φανερώνει πως η ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη και εξαιρετική σεζόν με την Λαμία. Με 29 ματς και δυο γκολ στο πρωτάθλημα και ακόμα πέντε παιχνίδια στο κύπελλο.

Ο Βασιλαντωνόπουλος θα επιστρέψει από τον δανεισμό του και στην προετοιμασία της ΑΕΚ θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Πάντως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είχε παρακολουθήσει τον παίκτη στη χρονιά που έκανε με την Λαμία, έχει εξαιρετική άποψη. Άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως δεξί εξτρέμ.

"ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ"

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο μεγάλος στόχος του, είναι να… υπογράψει στο γήπεδο και την επιστροφή του στο ρόστερ της ΑΕΚ.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παραμένω στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω την αγωνιστική μου προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις και με προοπτική την επιστροφή μου στην ομάδα", ήταν η δήλωση του 26χρονου παίκτη, στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ