ΑΕΚ

Διπλή ατυχία στην ΑΕΚ

Διπλή ατυχία στην ΑΕΚ
Βάργκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρόναλντ Βάργκας και Μιγκέλ Κορδέρο αποχώρησαν από τη σημερινή (5/2) προπόνηση της ΑΕΚ και δύσκολα θα προλάβουν Ατρόμητο.

Θα μπορούσε η σημερινή (5/2) στα Σπάτα να είναι μια πολύ... όμορφη μέρα για την ΑΕΚ, παρά την κακοκαιρία. Προέρχεται βλέπετε από ένατη σερί νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τελικά έγινε στραβή και... ανάποδη. Ο Γκουστάβο Πογέτ είδε όχι έναν, αλλά δυο παίκτες να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση.

Και Ρόναλντ Βάργκας και ο Μιγκέλ Κορδέρο, στάθηκαν άτυχοι και πλέον μένει να φανεί πόσο άτυχοι. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός έπαθε ένα διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά μέχρι και το ματς της Κυριακής (7/2) με τον Ατρόμητο, απομένουν μόλις δυο μέρες και μόνο μια προπόνηση.

Τα περιθώρια είναι πολύ στενά (ο Πογέτ κινδυνεύει εκτός από τον Έλντερ Μπαρμπόσα που έπαιζε στο δεξί άκρο της επίθεσης, να χάσει τώρα και τον Βάργκας που έπαιζε στο αριστερό), ωστόσο έχει ελπίδες να προλάβει το ματς στο Περιστέρι και αυτό θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Όσον αφορά τον Κορδέρο, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και από τις εξετάσεις θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο Ισπανός μέσος μόλις χθες (4/2) επέστρεψε από τραυματισμό.

Τέλος, ο Σοϊλέδης θα κάνει την Δευτέρα τις ακτινογραφίες για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς από την θλάση που έχει υποστεί στους προσαγωγούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ