ΑΕΚ

Δέσιμο "εξπρές" για τον Σουκουλίνι

Δέσιμο "εξπρές" για τον Σουκουλίνι
Ζουκουλίνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυο εβδομάδες συμπληρώθηκαν από το ντεμπούτο του Μπρούνο Σουκουλίνι με την ΑΕΚ. Το Sport24.gr καταγράφει τις πρώτες του στιγμές.

Κάτι η δυνατότητα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο (και όχι μόνο να κάνει προπονήσεις όπως στη Σίτι), κάτι η παρουσία και τα λόγια του Γκουστάβο Πογέτ, κάτι τα βιντεάκια με κόσμο της ΑΕΚ που είχε δει στο ίντερνετ, είχαν κάνει τον Μπρούνο Σουκουλίνι να φτάσει στην Αθήνα μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο ακριβώς την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο Αργεντινός μέσος ήδη από την αίθουσα αφίξεων του Ελ Βενιζέλος, έδειχνε χαρούμενος για την επιλογή του.

Σήμερα (18/2) συμπληρώνονται ακριβώς και μόλις δυο εβδομάδες, από την μέρα που ο Σουκουλίνι έκανε ντεμπούτο με φανέλα της ΑΕΚ, στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή. Και η αλήθεια είναι πως όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να λένε για την προσαρμογή αλλά και το δέσιμο… εξπρές, που έχει ο Αργεντινός με την ομάδα.

Ο Σουκουλίνι δείχνει να νιώθει στα Σπάτα σαν το… σπίτι του, ενώ απολαμβάνει την παρουσία του, σαν να βρίσκεται χρόνια στην ΑΕΚ. Και αυτό έχει εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του, που το έχουν επισημάνει και το έχουν σχολιάσει μεταξύ τους. Μάλιστα πιο χαρακτηριστική απόδειξη, ήταν η συμπεριφορά του Αργεντινού στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όταν αντικαταστάθηκε έκανε σπριντ για να βγει έξω από το γήπεδο, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, καθώς το ματς ήταν στο 0-0. Ενώ στους πανηγυρισμούς μετά την λήξη, πρωτοστάτησε και έκανε σαν «τρελός». Αγκάλιαζε τους συμπαίκτες του, ενώ ακολουθούσε και τον ρυθμό της εξέδρας.

Η μόνιμη θέση και ο ρυθμός

Ο Σουκουλίνι από την μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ, έχει ήδη παίξει σε τρία επίσημα ματς. Και στα τρια έχει πάρει φανέλα βασικού. Πιθανότατα κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο παιχνίδι του Σαββάτου (20/2) απέναντι στον Ηρακλή, καθώς ο Πογέτ θέλει να δώσει ρυθμό στον Αργεντινό μέσο, ο οποίος μέχρι να έρθει στην Αθήνα, έκανε μόνο προπονήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι και δεν είχε αγώνες στα πόδια του. Επομένως χρειάζεται ματς. Και ο Ουρουγουανός τεχνικός πιθανότατα θα κρατήσει τον Σουκουλίνι βασικό και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει στον πάγκο ο Γιόχανσον. Έτσι κι αλλιώς ο Σουηδός δείχνει σημάδια κόπωσης.

Το μέλλον του στην ΑΕΚ

Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Σουκουλίνι και χωρίς οψιόν αγοράς. Και προφανώς είναι πολύ νωρίς για να τεθεί οποιοδήποτε θέμα για το μέλλον του Αργεντινού μέσου. Ο ίδιος πάντως ο Σουκουλίνι, όχι μόνο δεν ξορκίζει την προοπτική να συνεχίσει στην ΑΕΚ, αλλά την βάζει και στο τραπέζι. Δείγμα και αυτό, του πόσο γρήγορα και πόσο πολύ, έχει δεθεί με την ομάδα. Βεβαίως όλα εξαρτώνται από την απόφαση που θα πάρει Σίτι. Αν πάντως οι «Πολίτες» αποφασίσουν να αφήσουν δανεικό τον Σουκουλίνι για ακόμα έναν χρόνο, αν κρίνουν πως στην Ελλάδα βελτιώνεται και προοδεύει, αν έχουν την σύμφωνη γνώμη του παίκτη, τότε είναι πολύ πιθανό να επεκτείνουν τον δανεισμό. Άλλωστε ούτε η Σίτι, ούτε πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Αργεντινός, θα θελήσουν να ψάξουν Πέμπτη ομάδα δανεισμού, μέσα σε διάστημα δυο χρόνων.

Διαβάστε ακόμα:

Βάργκας: "Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Ολυμπιακό"

Βγαίνουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το φύλλο αγώνα του ντέρμπι

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ