ΑΕΚ

Βάργκας: "Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Ολυμπιακό"

Βάργκας: "Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βενεζουελάνος άσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας, υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό κι άφησε να εννοηθεί ότι θα κληθεί στη "βινοτίντο".

Ο Ρόναλντ Βάργκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Deportiva 1300 ΑΜ" της πατρίδας του, Βενεζουέλας, και ομολόγησε ότι είναι πλήρως προσαρμοσμένος στην Ένωση, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ. Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την ομοσπονδία της εθνικής Βενεζουέλας και θα επανακληθεί από τον Νοέλ Σανβισέντε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ με τον Ολυμπιακό: "Αυτό το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Όπως και την εκπληκτική, μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας. Είναι τέτοια η αξία και η σημασία του σε τέτοιο ματς γι' αυτό και δεν θα το ξεχάσω. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής επί της ουσίας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε το κύπελλο και ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Champions League μέσω της δεύτερης θέσης".

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: "Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα μας είναι νέοι και, όμως, έχουμε προσαρμοστεί αρκετά καλά. Είμαι καλά εδώ και στην ΑΕΚ. Αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό και στο άκρο. Είμαι στο 4-3-3 στο ένα άκρο, αλλά έχω μεγάλη άνεση και εντολή να πατάω κυρίως στην αντίπαλη εστία κι αυτό είναι θετικό. Υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και γενικά στην Ελλάδα, ενώ έχουμε στη διάθεσή μας και έναν Έλληνα που μας μεταφράζει ότι απαιτείται για να καταλάβουμε τι λέει ο καθένας όταν αυτό είναι αναγκαίο"

Για την εθνική Βενεζουέλας είπε: "Σχετικά με την Εθνική και τις επιλογές, και το ενδεχόμενο να με φωνάξουν ξανά, τα πράγματα πάνε αρκετά θετικά. Θα έχουμε καλά νέα την επόμενη εβδομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ