ΑΕΚ

Δένει τον Ανταμ η ΑΕΚ

Δένει τον Ανταμ η ΑΕΚ
Τζανετόπουλος INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Άνταμ Τζανετόπουλου εκπνέει το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Spotrt24.gr η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει το καλοκαίρι σε αναπροσαρμογή με καλύτερες αποδοχές, ρήτρα πώλησης και περισσότερα χρόνια συνεργασίας.

Ο 20χρονος στόπερ αποτελεί την αγωνιστική έκπληξη της εφετινής ΑΕΚ και η ικανότητά του να εξελίσσεται ταυτόχρονα σε δύο θέσεις (τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως και χαφ του κεντρικού άξονα με διπλή λειτουργία, τόσο ανασταλτική όσο και δημιουργική) δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες όχι απλά για το μακρινό αλλά και για το άμεσο μέλλον.

Στην Ένωση είναι βέβαιοι ότι ο Τζανετόπουλος θα διαπρέψει αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που θα επιχειρήσει να κατακτήσει τίτλους, γι αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα προχωρήσουν σε συζήτηση επέκτασης της υπαρχούσης συνεργασίας η οποία εκπνέει το καλοκαίρι του 2017.

Ασφαλώς θα προβλέπονται καλύτερες αποδοχές για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους στην ομάδα (λαμβάνει λιγότερα από 20.000 ευρώ ετησίως) αλλά ασφαλώς και ρήτρα πώλησης με υψηλό κόστος για όποιον σύλλογο διαγνώσει ότι πρόκειται για περίπτωση που αξίζει.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να «δέσει» τον Τζανετόπουλο τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2019, δίνοντας του έξτρα κίνητρο να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να πετύχει όλα όσα περιμένει η ομάδα από εκείνον, τα οποία επαναλαμβάνουμε μόνο λίγα δεν είναι! Και αυτό θα είναι ένα συμβόλαιο αναγνώρισης της προσπάθειάς του τα τελευταία δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε άλματα προόδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ