ΑΕΚ

Δέλλας: "Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται με τίποτα εκτός της νίκης"

Δέλλας: "Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται με τίποτα εκτός της νίκης"
INTIME SPORTS

Ικανοποίηση του Τραϊανού Δέλλα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα, παρά το ότι η ΑΕΚ έπαιξε ακόμα και με εννέα παίκτες.

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την αυταπάρνηση που έδειξαν παρότι έπαιζαν με 9 παίκτες, ενώ τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν συμβιβάζονται με τίποτα εκτός της νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Σήμερα ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα για την κατηγορία. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο. Ίσως το πιο δύσκολο εκτός έδρας. Αυτό δυσκόλεψε μετά την πρώτη κόκκινη. Έγινε ένα παιχνίδι δυνατό και όχι ποιοτικό. Αν κρίνω το αποτέλεσμα στο τέλος ότι πρέπει να το δούμε θετικά. Θέλω να σταθώ στην αυταπάρνηση που έδειξαν τα παιδιά ακόμα και με εννιά παίκτες. Ήθελαν την νίκη.

Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Η ομάδα δείχνει για ακόμα μια φορά ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα εκτός της νίκης. Δεν το καταφέραμε, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά και πρέπει να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ακόμα και με 9 δεν έκοβαν την ροή του παιχνιδιού, ζητώντας το κάτι παραπάνω".

Αν έπεσαν στην παγίδα του εκνευρισμού και της νευρικότητας: "Νευρικότητα ήρθε μετά την κόκκινη και εκεί τα χάσαμε. Σε γενικές γραμμές τα παιδιά προσπάθησαν να είναι συγκεντρωμένοι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 10 παίκτες από το 20’. Μένω στην θέληση των παιδιών να θέλουν να γυρίσουν το παιχνίδι".

Τι δυσκόλεψε περισσότερο την ΑΕΚ: "Μας δυσκόλεψε το αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε της ομάδας".

Γιατί τα νεύρα στο ημίχρονο: "Βλέπαμε ότι εμείς ήμασταν με 9 και ο αντίπαλος έκανε καθυστερήσεις. Νομίζω πως εκεί ξεφεύγεις λίγο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ