ΑΕΚ

Αυξάνονται τα προβλήματα για Κωστένογλου

Αυξάνονται τα προβλήματα για Κωστένογλου
INTIME SPORTS

Πέντε μέρες μέχρι την έναρξη των πλέι οφ και ο Νίκος Κωστένογλου βλέπει τις απουσίες λόγω ενοχλήσεων, να αυξάνονται. Έξω Γκούντι, Αργυρίου, Κλωναρίδης.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο ρόστερ της ΑΕΚ, είναι πολύ μικρό και αρκετά προβληματικό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μια διαδικασία επιπλέον αγώνων όπως είναι τα πλέι οφ.

Μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης, οι αμφίβολοι για την Τούμπα αυξήθηκαν στους έξι, συν των Κάρλος ο οποίος συνέχισε να προπονείται μόνος του.

Διαβάστε εδώ για την θετική εξέλιξη που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ, στο θέμα με το σφράγισμα των εισιτηρίων στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, στον αριστερό γλουτό και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα.

Η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, αλλά είναι σίγουρο πως αν δεν υπάρχει βελτίωση και ξεκινήσουν ατομικά προγράμματα, δύσκολα θα βρεθούν στης επιλογές για την Τετάρτη.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, και ο Τραϊανός Δέλλας έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Κώστας Μανωλάς δούλεψε στο γυμναστήριο.

Για τον τελευταίο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, είναι θετικές και αναμένεται να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ