ΑΕΚ

Κανονικά με εισιτήρια η ΑΕΚ στα πλέι οφ

Κανονικά με εισιτήρια η ΑΕΚ στα πλέι οφ

Με κόσμο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα πλέι οφ, καθώς ο Ανδρέας Δημητρέλος, εξασφάλισε το ΟΚ από ΦΑΕ Αθηνών για να σφραγίσει εισιτήρια η ΠΑΕ στα εντός έδρας ματς.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν είδηση αλλά η εφετινή χρονιά ήταν... πρωτότυπη για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ένωση με τα εισιτήρια και την εφορία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν θα τα βρει μπροστά της στα πλέι οφ.

Όπως έγινε γνωστό, με προσωπικές του ενέργειες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατάφερε και πήρε σήμερα το πρωί την θετική εισήγηση της ΦΑΕ Αθηνών, εξασφαλίζοντας την έκδοση εισιτηρίων και την παρουσία του κόσμου στα πλέι οφ.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος, έπεισε την Εφορία πως τα παιχνίδια που έρχονται είναι κρίσιμα για τα φετινά έσοδα αλλά και του χρόνου (έξοδο στην Ευρώπη), μέρος των οποίων θα καταλήξει στην ίδια την εφορία.

Από την πλευρά της Εφορίας, ναι μεν δώσανε μια τελευταία ευκαιρία, αλλά υπενθύμισαν πως αν μέσα στον Μάιο δεν πληρώσει η ομάδα όλες τις οφειλές της προς αυτήν, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το άρθρο 44.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ