ΑΕΚ

Ατομικό ο Μανωλάς, κανονικά ο Λαγός

Ατομικό ο Μανωλάς, κανονικά ο Λαγός
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Λαγό να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, όχι όμως και τον Κώστα Μανωλά που έκανε ατομικό.

Ο Παναγιώτης Λαγός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης το Σάββατο, σε αντίθεση με τον Κώστα Μανωλά ο οποίος έκανε ατομικό.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα μπει και πάλι από τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Κωστένογλου για το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Κάρλος λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, ενώ απουσίαζαν και οι τραυματίες Δέλλας και Κλωναρίδης.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό την Κυριακή και από τη Δευτέρα θα μπουν στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη βαθμολογική κατάσταση και να πάρουν τη πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 11.00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο γυμναστήριο.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο Ανέστης Αργυρίου και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεκίνησαν φυσιοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό και η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 11.00".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ