ΑΕΚ

Αποσύρθηκε ο Μπαϊρακτάρης

Αποσύρθηκε ο Μπαϊρακτάρης
Μπαϊρακτάρης INTIME SPORTS

Σε λιγότερο από 24 ώρες, από την στιγμή που κατέθεσε την τελική του πρόταση για την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ενημέρωσε την διοίκηση πως αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ούτε ο Μπαϊρακτάρης δεν έσωσε τους Νίκο Νοτιά και Πέτρο Παππά, που συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από το πτώμα της ΑΕΚ. Ο Στάθης Μπαϊρακτάρης εμφανίστηκε στην Γενική συνέλευση της Τετάρτης και πέταξε "βόμβες" για "3 παικταράδες" και "εγγυημένα 30 εκ. ευρώ".

Όπως ήταν λογικό, ακόμα και οι περισσότεροι που δεν πίστεψαν λέξη, αναγκάστηκαν να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση και για αυτό υπήρξε και συνέχεια σε έκτακτο Δ.Σ. το βράδυ της ίδιας μέρας.

Εκεί ο συμπαθής κύριος Μπαϊρακτάρης, έκανε την τελική του πρόταση για το 80% της ΠΑΕ έναντι 13 εκ. ευρώ. Η διοίκηση του ζήτησε για σήμερα Πέμπτη, να εμφανιστεί με τον δικηγόρο του και τα δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

Παραμύθι χωρίς δράκο

Λίγο μετά τις δύο, ο Στάθης Μπαϊρακτάρης ενημέρωσε για την απόσυρση του ενδιαφέροντος του και ευτυχώς για την ΑΕΚ, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο αυτές τις δύσκολες στιγμές σε αστεία και παιχνιδάκια.

Εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση, για την άμεση αντίδραση της, που με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, τελείωσε σε χρόνο ρεκόρ μια υπόθεση που μόνο κακό θα τις έκανε, όπως γινόταν στο παρελθόν με Ξενιάδη, Κινέζους και ότι άλλο ακούσαμε.

Κάποια πράγματα, πρέπει να τα λέμε και να τα γράφουμε, γιατί αυτή η διοίκηση μπορεί να μην έχει τη δύναμη να σηκώσει ψηλά την ΑΕΚ, αλλά αν μη τι άλλο προσπαθεί να την κρατήσει όρθια όσο αντέξει.

Το μπαλάκι σε μεγαλομετόχους και... μέλη των Supporters

Δυστυχώς για τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και ευτυχώς για την ίδια την ομάδα και τον κόσμο της, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε και πλέον στις τελευταίες ώρες της ΑΕΚ, αυτοί που θα ακούσουν ξανά το όνομα τους είναι οι κκ. Νοτιάς και Παππάς (μέλος Supporters) και φυσικά οι ίδιοι οι Supporters.

Να ναι καλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γρυσμπολάκης(μέλος Supporters), που πέταξε το μπαλάκι στους πραγματικούς... αρμόδιους για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ. Αναμονή λοιπόν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ