ΑΕΚ

"Ανοικτός και σε επέκταση του συμβολαίου"

"Ανοικτός και σε επέκταση του συμβολαίου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ και δεν κρύβει ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια εξαιρετική σεζόν κάνει με την φανέλα της ΑΕΚ ο Έλντερ Μπαρμπόζα. Ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ, περισσότερες από μια φορές, έχει δηλώσει ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στην Ένωση. Δεδομένα θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα, καθώς έχει συμβόλαιο.

Ωστόσο μιλώντας στη Nova, ο Μπαρμπόζα εμφανίστηκε ανοικτός και στην προοπτική της επέκτασης του συμβολαίου, όπως συνέβη με τον Σιμόες.

"Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω καλή χρονιά και βοηθάω την ομάδα. Αν και όταν η διοίκηση με προσεγγίσει για να συζητήσουμε την επέκταση του συμβολαίου μου θα είμαι ανοιχτός σ' αυτή. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο κόσμος με έχει δεχθεί πολύ καλά και νιώθω ότι με αγαπάει, άρα αν έρθει μια πρόταση από την πλευρά της διοίκησης θα πάω με καλή πρόθεση για να τη συζητήσω" ανέφερε.

Για το αυριανό (3/4) ματς με την Καλλονή ο Πορτογάλος τόνισε: "Στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να πάρουμε τους τρεiς βαθμούς σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά στα πλέι οφ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το 3/3 ως το τέλος,

αλλά πρώτα θα πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν πρέπει. Αυτό που θέλουμε είναι να αυξήσουμε την ένταση στο παιχνίδι μας. Να δείξουμε μεγαλύτερη ετοιμότητα και να παίξουμε πιο έξυπνα. Η Καλλονή πιστεύω ότι θα στηθεί πίσω και θα μας περιμένει. Θα θελήσει να εκμεταλλευθεί τα δικά μας λάθη, αλλά νομίζω ότι στο τέλος να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ