ΑΕΚ

Άνοιξε ο λογαριασμός για τον κόσμο

Άνοιξε ο λογαριασμός για τον κόσμο
ΑΕΚ κερκίδα INTIME SPORTS

Άνοιξε ο λογαριασμός για τη σωτηρία της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώ την Παρασκευή προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου.

Κρίσιμη μέρα η Τετάρτη για το μέλλον της ΑΕΚ, αφού όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Νοτιάς δεν είναι διατεθειμένος να βάλει πάνω από 300.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Το ΔΣ είχε δραματικό τόνο με τους διοικούντες της ΠΑΕ να κάνουν έκκληση προς όλους για να βοηθήσουν οικονομικά.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως άνοιξε λογαριασμός στο όνομα της ΑΕΚ, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα, που θα προστεθούν σε αυτά που θα μαζευτούν από πρώην και νυν μετόχους, με σκοπό τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Εσείς μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Χάρη Οικονομόπουλου στο Sport24.gr

"Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν από το υστέρημά τους για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας που διανύει τη δυσκολότερη περίοδο της 88χρονης ιστορίας της μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στην τράπεζα Πειραιώς υπ' αριθμόν 5137-053517-831. IBAN: GR 48 0172 1370 0051 3705 3517 831. SWIFT CODE: PIRBGRAA με αιτιολογία "έναντι μελλοντικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ"

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου θα μιλήσουν για όλα.

"Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 12.30 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ