ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα σε ένταση

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα σε ένταση
Κασνακίδης INTIME SPORTS

Ο αρχί - Supporter και εκπρόσωπος του 35% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κασνακίδης, είχε το θράσος να προκαλέσει τον Μελισσανίδη να εμφανιστεί για να πληρώσει τα χρέη των αμέτοχων. Πέσιμο από τους μικρομετόχους προς το πρόσωπο του. Ζήτησε αναβολή ο Νοτιάς!

Show του Μάκη Κασνακίδη στην Γενική συνέλευση, σε μια ένδειξη απίστευτου θράσους, προκάλεσε στην ουσία τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βάλει από 300.000 έως και 5 εκ!

Η κρίσιμη Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30, με τους Δημητρέλο, Παπαδημητρίου, Γρυσμπολάκη, Σίμο, Μπόβαλη, Κασνακίδη, Μπρουσιανό και Σεραφείδη να βρίσκονται στο πάνελ.

Οι μικρομέτοχοι της ομάδας, ήταν οι πρώτοι που βρέθηκαν στα Σπάτα (10 παρά) και είχαν άγριες διαθέσεις, μετά και τα χθεσινά μαντάτα και την άρνηση του Νοτιά να βάλει περισσότερα από 300.000 ευρώ.

Ζήτησε αναβολή ο Νοτιάς!

Λίγο μετά την έναρξη της Γ.Σ. και η βόμβα ήρθε από την πλευρά του Νοτιά και τον εκπρόσωπο του, τον κ. Σίμο, ο οποίος εκ μέρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ζήτησε αναβολή στην όποια λήψη αποφάσεων ως τις 28 Μαρτίου!

Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ αλλά και των σκέψεων που κάνει ο Νοτιάς, ο οποίος δεν καταλαβαίνει ότι στις 31 Μαρτίου η ΑΕΚ τιμωρείται!!! Όπως ήταν φυσιολογικό η αντίδραση των μικρομετόχων ήταν άμεση με ευθεία επίθεση προς τον κ. Σίμο και τον Νοτιά, ζητώντας λύση τώρα!

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε μήπως η συγκεκριμένη πρόταση κρύβει κάποια άλλη κίνηση από πίσω, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο Νοτιάς και η αλήθεια είναι, πως παρά τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του, παραμένει ενεργός και δεν φεύγει (και αυτό είναι το σωστό), κάτι που δεν κάνανε οι υπόλοιποι μέτοχοι (βλ. Παππά, Κανελλόπουλο). Τα ακούει τώρα, αλλά αν και αυτός με ένα τέχνασμα έλεγε δωρίζω τις μετοχές μου στην Ερασιτεχνική, όπως και οι υπόλοιποι, τώρα δεν θα είχε καμία ευθύνη...

Ο εκνευρισμός των μικρομετόχων ήταν εμφανής και φυσικά δεν την γλύτωσε ούτε και ο πρόεδρος των Supporter και δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος, Μάκης Κασνακίδης. "Εσύ φταις για όλα" και χαρακτηρισμός προς το πρόσωπο του "πουθενά", ήταν ορισμένα από τα όσα ακούστηκαν από τους μικρομετόχους.

Δημητρέλος: "Θα πηγαίνω πόρτα-πόρτα για να πάρω τα λεφτά"

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που τόνισε: "Θα ψάχνω συνέχεια τον Νοτιά! Αν δεν βρούμε τα λεφτά μέχρι τις 28 Μαρτίου θα κάνουν κηδεία. Δέκα μέρες έχουμε περιθώριο να κάνουμε ό,τι μπορούμε να βρούμε τα λεφτά. Δεν είναι λύση να παραιτηθώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θα πάω ΣΠΙΤΙ τους πόρτα πόρτα. Χωρίς, 2,5 εκατ. ευρώ μέχει 30 Μάρτη τελειώσαμε. Δεν δέχεται η ΟΥΕΦΑ κάτι άλλο".

Η πρόταση του Βασίλη Καπετανόπουλου για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ονομαστική τιμή, δεν έγινε και πάλι δεκτή, κάτι που υποστήριξε και αργότερα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Παπαδημητρίου: "Εμείς θέλουμε τη μετοχή στα 0,33 ευρώ. Τόσο καιρό το λέμε και δεν γίνεται τίποτα ακόμα. Δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε".

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ζήτησαν να πέσει η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ. Να μαζευτούν χρήματα με δημόσια εγγραφή. Ότι ποσό μαζευτεί από εδώ και τώρα να πάει σε αύξηση Μ.Κ.

Ο κ. Δημητρέλος απάντησε: "Θα αποφασίσουμε μετά στο Δ.Σ. αν μπορεί να γίνει προεγγραφή με 0,33 τη μετοχή και να γίνει επίσημα η αύξηση τον Απρίλη, ώστε να μπουν άμεσα τα λεφτά".

Άφιξη Οικονομόπουλου

Λίγο μετά τις 11, στην Γενική συνέλευση έφτασε και ο Χάρης Οικονομόπουλος ο οποίος τόνισε: "Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Αν μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει επίσης. Η ΑΕΚ είναι καθαρή ανεξάρτητη φωνή. Τους παρακαλούμε τώρα όλους! Υπάρχει αδιάθετο ποσό από το δάνειο του Ντέμη Νικολαϊδη που είναι συνολικά 3 εκατ. ευρώ . Εγγυήσεις δεν έχουμε. Υπάρχει τρόπος να βοηθηθεί η ΑΕΚ!" , δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και στη συνέχεια επεσήμανε την αναγκαιότητα να απαντήσουν όλοι όσοι αναφέρονται μέσα στην χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπως έκανε και τα ξημερώματα, μέσα από δηλώσεις του στο Sport24.gr.

"Παρακαλούμε όσους αναφέρουμε στην ανακοίνωση (σ.σ. τη χθεσινοβραδινή εννοεί) να απαντήσουν ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις τους εντός 48 ωρών. Έπειτα θα απευθυνθούμε στον κόσμο".

Το Show Κασνακίδη έκλεισε την... αυλαία

Ο πρόεδρος των Supporter που εκπροσωπεί το 35% της ΠΑΕ και είναι ο δεύτερος μεγαλομέτοχος, αφού τα άκουσε για τα καλά από τους μετόχους, προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας:

"Έξι μήνες τώρα βάζουμε (σ.σ. Supporters) τα περισσότερα απ' όλους. Θα βάλουμε και τώρα 300.000 ευρώ. Εμείς βάζουμε τα περισσότερα", όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε για ακόμα μια φορά τους παριστάμενους και λίγο αργότερα έκανε την γεμάτη θράσος δήλωση, ολοκληρώνοντας... την παρουσία του: "Ας δούμε τι θα κάνει ο Μελισσανίδης! Ας βάλει από 300.000 ευρώ, έως 5 εκατ. ευρώ"! Στις 11:42 ολοκληρώθηκε η Γενική συνέλευση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ