ΑΕΚ

Ανατροπή σκηνικού και παραμονή Καράμπελα!

Ανατροπή σκηνικού και παραμονή Καράμπελα!
Καράμπελας INTIME SPORTS

Ανατροπή δεδομένων και στην υπόθεση Καράμπελα, με τον Έλληνα αμυντικό να παραμένει στην ΑΕΚ. Καράμπελας: "Να μείνω για πολλά χρόνια". Συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου.

Μετά την παραμονή του Λεονάρντο είχαμε αλλαγή σκηνικού και στην υπόθεση του Νίκου Καράμπελα με τον αμυντικό του δικεφάλου να αφήνει στην άκρη τις προτάσεις από Καρλσρούη και Μέταλουργκ και να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Τρίτης η πλευρά του ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και μετά από διαπραγματεύσεις δόθηκαν οι οικονομικές εγγυήσεις που ζητήθηκαν από την ΠΑΕ, με τον Καράμπελα να αποσύρει την προσφυγή του την Τετάρτη και να συνεχίζει στην ΑΕΚ.

Καράμπελας: "Ελπίζω να παραμείνω για πολλά χρόνια"

Ο ποδοσφαιριστής του δικεφάλου, μετά και την θετική έκβαση της υπόθεσης παραχώρησε δήλωση στο επίσιμο site του συλλόγου. Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πήρα την απόφαση να αποσύρω την προσφυγή που κατέθεσα, απορρίπτοντας ταυτόχρονα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, μετά τη χθεσινή συνάντηση μου με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας. Τα λεγόμενα τους με κάλυψαν πλήρως.

Η προσφυγή έγινε με μόνο σκοπό να διασφαλίσω τα χρήματα μου και σε καμία περίπτωση για να προσβάλω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και φυσικά τον κόσμο της ομάδας μας.

Παραμένω στην ΑΕΚ, ελπίζω για πολλά χρόνια ακόμα, και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συμφωνώ και εγώ ότι αν ενωθούν πραγματικά όλοι οι ΑΕΚτσήδες, ο σύλλογος θα βρει τη λύση που αρμόζει στην ιστορία του".

Και ανανέωση στο τραπέζι

Εκτός της συζήτησης για τα οφειλόμενα οι δύο πλευρές μίλησαν και για ανανέωση συμβολαίου, με την ΑΕΚ να προτείνει μεγαλύτερες αποδοχές από το ήδη υπάρχον. Αυτό ήταν και το διαπραγματευτικό μπόνους του προέδρου της ΑΕΚ.

Οι κουβέντα της ανανέωσης θα γίνει πιο συγκεκριμένη μέσα στις επόμενες μέρες και αφού ξεπεραστεί η "φουρτούνα" του Ιανουαρίου. Το συμβόλαιο του 28χρονου κανονικά λήγει το 2013.

Μετά και την συγκεκριμένη εξέλιξη, οι δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν προσφυγές, πείσθηκαν για παραμονή στην ΑΕΚ και πλέον μένει ανοικτή μόνο η υπόθεση Κάλα, με την ΠΑΕ όμως να έχει το πάνω χέρι στις συγκεκριμένες συζητήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ