ΑΕΚ

Αναστασιάδης: "Δεν υπάρχει επαφή, αλλά..."

Αναστασιάδης: "Δεν υπάρχει επαφή, αλλά..."
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο Άγγελος Αναστασιάδης για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του.

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Στουρμ Γκρατς με 2-1 με τον Μάριο Χάας να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, άρχισαν οι φήμες περί διάδοχης κατάστασης στον πάγκο της Ένωσης.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Χιμένεθ θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΚ, όμως όπως όλα δείχνουν η απόφαση έχει παρθεί.

Δημοσιεύματα την Παρασκευή θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι το πρώτο φαβορί, με κάποιες πρώτες επαφές να έχουν ήδη γίνει.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό, ο οποίος μας διέψευσε τις επαφές, όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ!

"Είναι πάγια αρχή μου να μην κάνω καμία επαφή με ομάδες που έχουν προπονητή. Δεν είναι σωστό για έναν συνάδελφο μου να το κάνω αυτό", μας είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μανόλο Χιμένεθ, μας τόνισε: "Φυσικά. Είναι τιμή μου να ενδιαφερθεί μία ομάδα όπως η ΑΕΚ για εμένα. Όμως ξαναλέω πως επαφές δεν υπάρχουν λόγω των όσων σας είπα πιο πριν".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, επαφές δεν έχουν γίνει ακόμα μεταξύ των δυο πλευρών, μόνο μία κουβέντα, λόγω της στάσης που κρατάει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Σε περίπτωση όμως που βρεθεί η χρυσή τομή στην αποζημίωση του Χιμένεθ, τότε ίσως ο έμπειρος τεχνικός γίνει εν δυνάμει στόχος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ