ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τους 29 ο Βλάχος, έμεινε έξω ο Καράμπελας!

Ανακοίνωσε τους 29 ο Βλάχος, έμεινε έξω ο Καράμπελας!
Προπόνηση, ΑΕΚ, Σπάτα INTIME SPORTS

Την αποστολή που θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αγγλία, ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βλάχος με την λήξη της πρωινή προπόνησης. Έξω ο Κοντοές λόγω τραυματισμού αλλά και ο Καράμπελας που θέλει να φύγει!

Η χρονιά θα είναι δύσκολη και αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τη νέα ΑΕΚ. Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/7) η αποστολή της Ένωσης πετάει για την Αγγλία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η έκπληξη που επιφύλασσε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, δεν ήταν η ανακοίνωση της αποστολής από τον τεχνικό της ΑΕΚ, αλλά η απόφαση του Νίκου Καράμπελα να αποχωρίσει από την ομάδα.

Έκανε αίτημα για να μείνει ελεύθερος

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε στους ανθρώπους της διοίκησης πως έχει βρει ομάδα στο εξωτερικό και θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον αποκλεισμό του Καράμπελα από την αποστολή για το Τσέστερ. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Έκτος Κοντοές και Παυλής

Όσον αφορά την αποστολή που ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, εκτός του Καράμπελα έμεινε και ο Κοντοές λόγω των φυσικοθεραπειών που κάνει, ενώ από τα γνωστά ονόματα είναι αυτό του Μιχάλη Παυλή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Βαλ. Βλάχος, Αρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Γροντής, Σταματής, Κουρελάς, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς, Αγκιρίμπα, Ρίκκα, Φούντας, Τομαράς, Γκερέιρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Καλογέρης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Τσίτας.

Στην τελευταία προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Φώντας Φέτσης, Αινείας Καλογέρης, Μιχάλης Παυλής, δεν συμμετείχαν λόγω εργομετρικών εξετάσεων.

Ο Γιάννης Κοντοές έκανε φυσιοθεραπεία, ο Σπύρος Ματεντζίδης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι Σωκράτης Τσουκαλάς, Αλέξανδρος Νικολιάς ασκήσεις στο γυμναστήριο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ