ΑΕΚ

Ανάκογλου: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"

Ανάκογλου: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"
Ανάκογλου INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε για τα πλέι οφ και έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Χωρίς Ντακόλ η προπόνηση.

"Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά. Είχαμε πολλά παιχνίδια, μεγάλο πρόγραμμα. Θέλαμε να μπούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ, αφού είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία με δέκα παιχνίδια. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και μπαίνουμε με δέκα βαθμούς.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας την ομάδα. Να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε ένα - ένα τα ματς που ακολουθούν στα πλέι οφ και να πάρουμε την άνοδο", τόνισε ο αρχηγός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA και συνέχισε:

"Κάποια παιχνίδια του άλλου ομίλου έχω δει. Ο Ηρακλής είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει καλούς παίκτες, όπως και άλλωστε και οι άλλες ομάδες. Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, αλλά γι' αυτό εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα".

Καταλήγοντας, ο Ανάκογλου δεν έκρυψε πως μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη στα πλέι οφ: "Μπαίνουμε με αρκετούς βαθμούς τόσο εμείς όσο και ο Ηρακλής. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε με αρκετούς βαθμούς στα πλέι οφ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο".

Χωρίς Ντακόλ η προπόνηση

Εξάλλου, την δεύτερη προπόνηση τους μετά την επιστροφή τους από το διήμερο ρεπό πραγματοποίησαν σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" στα Σπάτα.

Η επιστροφή του Ανάκογλου έφερε χθες τα χαμόγελα στα Σπάτα, ωστόσο σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι τον Άλεξ Ντακόλ να παίρνει μέρος στο κανονικά πρόγραμμα λόγω οσφυαλγίας.

Στην Ένωση περιμένουν την κλήρωση των πλέι οφ και τον ορισμό της ημερομηνίας της έναρξης τους, με τον Κολοσσό να προγραμματίζει φιλικά ώστε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Την Τετάρτη (15/4), η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ