ΑΕΚ

Αλεξόπουλος: "Είναι τελικός για εμάς"

Αλεξόπουλος: "Είναι τελικός για εμάς"

Ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο στόχος της ΑΕΚ είναι η κορυφή και αυτό θα κυνηγήσει στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον στόχο που είχε οριοθετηθεί από την έναρξη των πλέι οφ που ήταν η πρώτη θέση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται στη μετριότητα".

Διαβάστε εδώ για το αποτέλεσμα από την σημαντική συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή:

"Απομένει το τελευταίο παιχνίδι και όλα είναι ανοιχτά, πλέον. Είναι τελικός για εμάς. Έτσι το αντιμετωπίζουμε, είναι το τελευταίο παιχνίδι και πιστεύω να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Εγώ και η ομάδα είχαμε πει από την αρχή αυτής της διαδικασίας ότι υπάρχει πίστη και θέληση και όπως βλέπουμε, φτάσαμε στο τέλος των play offs να διεκδικούμε στο τελευταίο παιχνίδι την πρώτη θέση.

Όλοι πιστεύαμε ότι έπρεπε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που έχει μεγάλες προσδοκίες από εμάς", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αλεξόπουλος και πρόσθεσε:

"Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ δεν συμβιβάζεται στη μετριότητα. Από εκεί και πέρα, εμείς ήμασταν σίγουροι για τους εαυτούς μας, γιατί ξέραμε ότι αυτή είναι μια εντελώς ξεχωριστή διοργάνωση, είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι το αντιμετωπίσαμε, είχαμε αυτή την πίστη και φτάσαμε το σημείο να διεκδικούμε την πρώτη θέση στο τελευταίο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Τον έχουμε κερδίσει δύο φορές, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το καλύτερο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ