ΑΕΚ

Θετικά μηνύματα από Ντέμη

Θετικά μηνύματα από Ντέμη
Νικολαΐδης, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Αισιοδοξία και προσπάθεια από κοινού για να βρεθούν οι λύσεις στα προβλήματα της ΑΕΚ μετά το ραντεβού του πρώην με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Δημητρέλλο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλλος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της εταιρείας του Ντέμη Νικολαΐδη (Group Eleven) προκειμένου να συζητήσει μαζί του για την προσπάθεια επιστροφής του στη διοικητική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε λεπτομερή ανάλυση όλων των στοιχείων (οικονομικών, γραφειοκρατικών κλπ.) που του ζητήθηκαν από τον Νικολαΐδη ο οποίος από τη μεριά του εξήγησε όλες τις δυσκολίες που ορθώνονται ως εμπόδια ενώ επιχειρεί την σωτηρία της κιτρινόμαυρης εταιρείας.

Επί της ουσίας αυτό που μπορεί κανείς να πει είναι ότι η προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη για την επιστροφή του στην διοικητική ηγεσία της Ένωσης βρίσκεται στην τελική ευθείας της. Ωστόσο, τα εμπόδια που αφορούν στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ κατά οποία καλείται να υπερπηδήσει παραμένουν αρκετά σ' ό,τι κι αυτά οφείλονται στην έλλειψη πολιτικής-οικονομικής σταθερότητας στην Ελλάδα.

Ο Ντέμης τα γνωρίζει και τα υπολογίζει όλα αυτά. Και δεν επιστρέφει για να βάλει το μαχαίρι στον λαιμό κανενός, δεν έχει στο μυαλό του κάποιο εκβιαστικό δίλημμα του τύπου « αν δεν επιστρέψετε στο γήπεδο και δεν αγοράσετε διαρκείας, δεν έχει νόημα να προχωρήσω».

Ωστόσο από την άλλη ξέρει επίσης ότι δεν θα καταφέρει να προωθήσει το σχέδιό του αν δεν πετύχει ό,τι και το 2004: να καταστήσει τους φίλους της ΑΕΚ βασικούς χρηματοδότες της κιτρινόμαυρης εταιρείας. Αλλά να το πράξει με ανταποδοτικότητα και αφού έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες χρηματοδοτικές πηγές.

Δημητρέλος και Ντέμης θα συνεχίσουν τα ραντεβού

Σύντομα ξεκαθαριστούν οι προτεραιότητες: το πρώτο μέλημα εφόσον λυθεί το θέμα της χρηματοδότησης, θα είναι το «χτίσιμο» ομάδας η οποία θα μάθει να βασίζεται (και) σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προέρχονται από τις αναβαθμισμένες (σύμφωνα με το σχέδιο Ντέμη) ακαδημίες της ΑΕΚ, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει για την επίτευξη μεταγραφικών στόχων οι οποίοι θα «αφυπνίσουν» τον μέσο οπαδό και θα τον πείσουν να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο πήχης έχει τοποθετηθεί από πολύ νωρίς ψηλά: ο μεγάλος στόχος είναι η πώληση 20.000 καρτών διαρκείας. Ο μίνιμουμ στόχος είναι τα διαρκείας που θα δοθούν να μην πέσουν κάτω από το όριο των 15.000.

Το τρίπτυχο «επιστροφή στο γήπεδο - αναβάθμιση του προϊόντος - προσέλκυση χορηγιών» είναι αυτό που θα καθορίσει αν η προσπάθεια του κ. Νικολαΐδη θα βρει σταδιακά περισσότερους οικονομικά ισχυρούς υποστηρικτές. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία της, έχει εξελιχθεί σε μία στιγματισμένη εταιρεία και απλώς έχει να καυχιέται για (απαξιωμένο όμως τα τελευταία χρόνια) brand name της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ