ΑΕΚ

Ακόμα 24 ώρες για τον Βάργκας

Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon)
Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon) AP

Μπορεί ο Ρόναλντ Βάργκας να είναι ελεύθερος και "ζεστός" για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει η μεταγραφή θα είναι εύκολες. Το ακριβώς αντίθετο.

Ήδη από την Πέμπτη, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στην Βουλγαρία και διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και την Παρασκευή (5/6) και όπως όλα δείχνουν θα τραβήξουν ακόμα και μέχρι και το Σάββατο (6/6).

Μάλιστα ο Μιλοβάνοβιτς θα παραμείνει στην Σόφια, προκειμένου να προσπαθήσει να κλείσει το χάσμα που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στην προσφορά της ΑΕΚ και στις απαιτήσεις του παίκτη και να κλείσει την μεταγραφή. Θα υπάρξουν και συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές και μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά το πιθανότερο είναι πως οι διαπραγματεύσεις θα "τραβήξουν" μέχρι και το Σάββατο (6/6).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ