ΑΕΚ

Αϊντάρεβιτς: "Με έχουν πεθάνει στην ΑΕΚ, έχασα 7 κιλά σε 16 μέρες"

Αϊντάρεβιτς: "Με έχουν πεθάνει στην ΑΕΚ, έχασα 7 κιλά σε 16 μέρες"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδικό μέσο, ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει χάσει επτά κιλά απ' τη μέρα που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία ακούει στο όνομα ΑΕΚ. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι δουλεύει σκληρά απ' την πρώτη μέρα που έφτασε στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει χάσει επτά κιλά σε 16 μέρες!

Είπε μεταξύ άλλων...

Για το αν θα είναι βασικός κόντρα τον Παναιτωλικό: "Δεν ξέρω ακόμη αν θα παίξω. Θα το μάθουμε απόψε (3/1) ή αύριο (4/1). Το απόγευμα έχουμε προπόνηση και μετά θα πάμε στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι".

Για το επίπεδο ετοιμότητας του: "Κοίτα, μπορώ να πω ότι ποτέ ξανά δεν είχα φτάσει σε τόσο καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Με έχουν… πεθάνει εδώ! Έχασα επτά κιλά σε 16 ημέρες. Ήταν δύσκολο, αλλά είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να δείξω ποιος είμαι και θα την εκμεταλλευτώ".

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την Ελλάδα και την ΑΕΚ: "Πρόσφατα μεταφέρθηκα σε διαμέρισμα στην παραλία, στην περιοχή της Γλυφάδας. Νέα ζωή. Εδώ ζουν έντονα το ποδόσφαιρο. Είναι 15-20 εφημερίδες που γράφουν κάθε μέρα. Δεν μπορείς να μετακινείσαι ελεύθερα όπως στο Έρεμπρο, αλλά είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει.

Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Το πρώτο ντέρμπι είναι με τον Παναθηναϊκό στις 15 Ιανουαρίου. Παίζουμε οκτώ παιχνίδια μέσα στον μήνα. Είναι καλό αυτό. Προτιμώ τα ματς απ' την προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να βγούμε φυσικά στην Ευρώπη, κατά προτίμηση σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί εδώ. Έχω υψηλά στάνταρ για τον εαυτό μου. Αυτή είναι η ευκαιρία μου. Είμαι εδώ για να κάνουμε κάτι μεγάλο".

Το ρόλο που θα έχει στην ομάδα: "Δεν είναι όπως στην Έρεμπρο. Εδώ παίζουμε 4-3-3. Θα έχω λίγο πιο αμυντικό ρόλο. Να ελέγχω τον ρυθμό στο κέντρο. Στην Έρεμπρο έκανα λίγο απ’ όλα, ως πιο καθαρός πλέι μέικερ".

Αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Έχω δει τις κορυφαίες ομάδες εδώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάποιες άλλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή τώρα. Στην ΑΕΚ βρίσκεται το πρώην αστέρι της Εθνικής Σουηδίας ως τεχνικός διευθυντής ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και είναι μαζί μας και ο Γιάκομπ Γιόχανσον".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ