ΑΕΚ

ΑΕΚ, έχεις... πακέτο!

ΑΕΚ, έχεις... πακέτο!
Πλατέλλας Μπαρμπόζα INTIME SPORTS

Σε μία περίοδο που η Ένωση ξεσκονίζει τις αγορές εις άγραν (και) ενός εξτρέμ, ο Βαγγέλης Πλατέλλας και ο Έλντερ Μπαρμπόζα πάνε πακέτο! Αρχίζουν να αποδίδουν ταυτόχρονα αυτά που πραγματικά μπορούν, αυτά που ο προπονητής περιμένει από εκείνους.

Για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, τα δύο «φτερά» της κιτρινόμαυρης επίθεσης έδιναν τροφή για συζήτηση και προβληματισμό.

Οι εμφανίσεις τους δεν ήταν αυτές που άπαντες στην ΑΕΚ περίμεναν από εκείνους, κάπως έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε και η πεποίθηση ότι η ομάδα θα έπρεπε να κινηθεί άμεσα (δηλαδή κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα μπορούσε να ανταποκριθεί και στις δύο πτέρυγες, αντί να περιμένει ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το αν αυτή η η εξέλιξη και όσα διοχετεύτηκαν στον αθλητικό Τύπο θορύβησε και αφύπνισε τους συγκεκριμένους δύο σημαντικούς για την ΑΕΚ και τον τρόπο που αυτή αγωνίζεται ποδοσφαιριστές, είναι κάτι που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα. Η καταγραφή των πεπραγμένων τους πάντως καταδεικνύει σαφή αγωνιστική βελτίωση στα τελευταία δύο παιχνίδια, στο φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και το χθεσινό κόντρα στην Παναχαϊκή.

Η μακρά διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά για τον Βαγγέλη Πλατέλλα και τον Έλντερ Μπαρμπόζα. Ηρέμησαν, το έψαξαν περισσότερο με τον προπονητή και τους συμπαίκτες τους στην τακτική, δούλεψαν στο μυαλό τους όσα δεν έκαναν σωστά και θα έπρεπε να βελτιώσουν. Και επειδή ήταν πακέτο στις μέτριες βραδιές, πακέτο πάνε και στις καλές εμφανίσεις.

Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ οφείλει πάντοτε να ερευνά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ανεξάρτητα από το αν παρουσιάζεται καλυμμένη σε συγκεκριμένες μεριές του γηπέδου. Ωστόσο στην παρούσα φάση η προτεραιότητα ίσως δοθεί σε τρεις άλλες θέσεις (φορ περιοχής, χαφ box to box και αριστερού μπακ).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ