ΑΕΚ

Αδαμίδης: "Ναι, είναι η Praxis Energy"

Αδαμίδης: "Ναι, είναι η Praxis Energy"
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Αδαμίδης επιβεβαιώνει στο Sport24.gr ότι το ενδιαφέρον για την αγορά της ΑΕΚ έχει εκδηλωθεί από την εν λόγω εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών.

Εδώ και 20 ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ, και κυρίως ο πρόεδρός της Σταύρος Αδαμίδης (με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Νοτιά που είναι απόλυτα ενήμερος για την υπόθεση) βρίσκονται σε επαφές με τους τρεις επιχειρηματίες που ηγούνται της Praxis Energy Agents και ενδιαφέρονται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα aek365.gr.

Η Praxis Energy είναι μια διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ιδρύθηκε στην χώρα μας το 1993 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες και πλέον έχει γραφεία σε τέσσερις χώρες (Σιγκαπούρη, Γερμανία, ΗΠΑ και Ελλάδα).

Η εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή άνοδο στις πωλήσεις της και πρόσφατα προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις. Πρόκειται για αναγνωρίσιμη εταιρεία στον συγκεκριμένο κλάδο και πιο συγκεκριμένα στο αντικείμενο της.

Η έρευνα που έχει διεξάγει ο Σταύρος Αδαμίδης για την οικονομική επιφάνεια της Praxis Energy είναι απόλυτα πειστική για τη μεγάλη δυναμική της. Θα ήταν ευχής έργο το να αγόραζε την ΑΕΚ .


"Ναι είναι αλήθεια, αυτή είναι η εταιρεία με την οποία συνομιλούμε" αρκέστηκε να πει στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ .

Aποσπάματα από τη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ