ΑΕΚ

Αδαμίδης: "Επικίνδυνος είναι ο Μαρινάκης, όχι εγώ"

Αδαμίδης: "Επικίνδυνος είναι ο Μαρινάκης, όχι εγώ"
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Αδαμίδης, απάντησε, μέσω ανακοίνωσης, με απαξιωτικό τρόπο στην επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Superleague Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού με αφορμή τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και τη μη χορήγηση του πριμ κατάκτησης και φιναλίστ, τόνισε πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι επικίνδυνος και πως δεν ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις μέσα την ομάδα του.

Στη συνέχεια είπε πως δεν γίνεται να βγαίνουν ανακοινώσεις που χαρακτηρίζουν άλλες ομάδες ("ομάδα της γειτονιάς ο Ατρόμητος"), καθώς αυτό κάνει κακό στις σχέσεις με τον ΟΠΑΠ.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ απάντησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο προς τον πρόεδρο της Σούπερλιγκ και του Ολυμπιακού.

Η αναμενόμενη απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα όσα δήλωσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Σουπερ Λιγκ αναφέρει χαρακτηριστικά:

" Χωρίς καμία έκπληξη πληροφορήθηκα την για μια ακόμη φορά ανούσια επίθεση του Προέδρου της Superleague κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπο μου και την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.

Κουράστηκα και απαξιώ να ασχολούμαι με παράγοντες που θέλουν να παρουσιάζονται ως τιμητές και υπερασπιστές των πάντων αγνοώντας κατ' επανάληψη τη θεσμική τους ιδιότητα, η οποία φαίνεται τους δίνει άλλοθι για τα όποια απωθημένα τους.

Το ποιος είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο το κατέγραψε φέτος η ιστορία. Και δυστυχώς κ. Μαρινάκη, η ιστορία δεν καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις ούτε από απειλές".

Σταύρος Αδαμίδης

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ