ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Μαρινάκη κατά Αδαμίδη

Βολές Μαρινάκη κατά Αδαμίδη
Μαρινάκης INTIME SPORTS

"Επίθεση" κατά του Σταύρου Αδαμίδη εξαπέλυσε την Τρίτη στο Δ.Σ. της Superleague ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΑΕΚ ως επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο.

Είναι έθιμο όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα οι συνεδριάσεις της Superleague να γίνονται μέσα σε ένταση και διαμάχες μεταξύ των μελών της.

Τελευταίο επεισόδιο παίχτηκε την Τρίτη όταν κατά την διάρκεια του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Superleague, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, καταφέρθηκε εναντίον του Σταύρου Αδαμίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού με αφορμή τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και τη μη χορήγηση του πριμ κατάκτησης και φιναλίστ, τόνισε πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι επικίνδυνος και πως δεν ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις μέσα την ομάδα του.

Στη συνέχεια είπε πως δεν γίνεται να βγαίνουν ανακοινώσεις που χαρακτηρίζουν άλλες ομάδες ("ομάδα της γειτονιάς ο Ατρόμητος"), καθώς αυτό κάνει κακό στις σχέσεις με τον ΟΠΑΠ.

Τέλος ο Γιώργος Σπανός είπε για το θέμα: " Ενώ είμαι το θύμα που έγινε θύτης. Δεν γίνεται να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με τρεις αγωνιστικές και εγώ με δύο και 100.000 ευρώ", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ